Μαντζουράκης και στο βάθος Ντόνστανιτς στην Κέρκυρα!

Νίκος Μαρούδας
Μαντζουράκης και στο βάθος Ντόνστανιτς στην Κέρκυρα!

bet365

Ο Γιάννης Μαντζουράκης είναι το πρώτο φαβορί για την διαδοχή του Σάκη Τσιώλη στην Κέρκυρα, με τους ανθρώπους των «Φαιάκων» να έχουν σε δεύτερο πλάνο και την περίπτωση του Ράτκο Ντόνστανιτς.

Τον διάδοχο του Σάκη Τσιώλη συνεχίζουν να αναζητούν στην Κέρκυρα. Εντός της Τρίτης, υπήρχε αισιοδοξία πως η κατάσταση θα ήταν ακόμα πιο ξεκάθαρη με δύο περιπτώσεις πλέον να έχουν ξεχωρίσει.

Η διοίκηση της Κέρκυρα, έχει ως πρώτο όνομα στη λίστα της αυτό του Γιάννη Μαντζουράκη. Οι «Φαίακες», έχουν ξεχωρίσει την περίπτωση του Έλληνα τεχνικού και τον θεωρούν ως την καλύτερη λύση που θα μπορούσε να υπάρξει αυτή την στιγμή για την ομάδα. Ωστόσο για την ώρα δεν είναι γνωστές οι προθέσεις του έμπειρου τεχνικού κι αν θέλει να αναλάβει τα ηνία της ομάδας.

Για τον λόγο αυτό παράλληλα με αυτή την περίπτωση στην Κέρκυρα δουλεύουν πιο διακριτικά και αυτή του Ράτκο Ντόνστανιτς. Ο Σέρβος τεχνικός είναι μεταξύ των υποψηφίων κάθε φορά που η ομάδα βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητών, αλλά η περίπτωσή του ποτέ μέχρι τώρα δεν έχει προχωρήσει... Επίσης, από την ΠΑΕ, διαψεύδεται πως υπήρξε κρούση στον Άκη Μάντζιο κι ότι αυτός απάντησε αρνητικά.

Όπως και να έχει, ίσως και εντός της Τετάρτης, η κατάσταση να ξεκαθαρίσει οριστικά. Αυτό που φαίνεται πάντως αυτή τη στιγμή είναι πως ένας από τους δύο που αναφέραμε, θα είναι ο τέταρτος φετινός προπονητής της Κέρκυρας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα