Ενδιαφέρον από Ελβετία για Αϊντάρεβιτς

Ενδιαφέρον από Ελβετία για Αϊντάρεβιτς

Θοδωρής Βασίλης
Ενδιαφέρον από Ελβετία για Αϊντάρεβιτς

bet365

Ο Αστρίτ Αϊντάρεβιτς δεν είναι στις βασικές επιλογές της ΑΕΚ και ομάδα από την Ελβετία έχει δείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Επιστροφή* πονταρίσματος στον αγώνα Σεβίλλη - Ατλέτικο Μαδρίτης αν o Αντουάν Γκριεζμάν πετύχει το πρώτο γκολ στην αναμέτρηση! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ενδιαφέρον από ομάδα της Ελβετίας έχει προσελκύσει ο Αϊντάρεβιτς ο οποίος δεν βρίσκεται στα πλάνα του Μανόλο Χιμένεθ. Όπως αναφέρει η «Ώρα των Σπορ», ομάδα από την Ελβετία έχει εκφράσει ενδιαφέρον για τον Σουηδό μέσο και δεν αποκλείεται μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου να υπάρξει πρόταση.

Από την πλευρά της η ΑΕΚ δεν θα έλεγε όχι σε μια πιθανή παραχώρηση του ποδοσφαιριστή ειδικά αν βάλει και κάποια λεφτά στα ταμεία της.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα