Έφερε Μπρούνο ο Ατρόμητος (vid)

Έφερε Μπρούνο ο Ατρόμητος (vid)

Γιώργος Ντυμένος
Έφερε Μπρούνο ο Ατρόμητος (vid)

bet365

Ο 24χρονος Βραζιλιάνος αριστερός εξτρέμ φαίνεται πως είναι ο εκλεκτός ο Κάναντι για την ενίσχυση στα εξτρέμ, με τον ποδοσφαιριστή να βρίσκεται ήδη στην Αθήνα.
Η παρουσία του Νταμίρ Κάναντι στον Ατρόμητο έχει ανοίξει την αγορά της Αυστρίας στην ελληνική ομάδα. Κάτι που φάνηκε και στην περίπτωση του Σάκιτς. Πλέον φαίνεται πως έτοιμη είναι και η δεύτερη μεταγραφή από το πρωτάθλημα της Αυστρίας, με τον Μπρούνο Φελίπε Σόουζα Ντα Σίλβα ή αλλιώς Μπρούνο. Πρόκειται για τον 24χρονο αριστερό εξτρέμ της Λίντσερ (υπό προϋποθέσεις μπορεί να παίξει και στις 3 θέσεις πίσω από τον φορ), ο οποίος από το 2017 έχει 17 συμμετοχές και 1 γκολ με τη φανέλα της.
Ο Βραζιλιάνος ακραίος ήταν για 2 σεζόν (2015-2017) στην Αούστρια Λουστενάου (58/13), ομάδα που στο παρελθόν ο Κάναντι βρέθηκε στον πάγκο της. Ο 24χρονος εξτρέμ, βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα κάτι που επιβεβαιώνεται και από το Περιστέρι και την Τρίτη θα έχει τις τελικές συζητήσεις με τον σύλλογο και εφόσον έρθει σε οριστική συμφωνία, θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασία με τους Περιστεριώτες!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα