Ο Σιδηρόπουλος στο Ολυμπιακός - ΑΕΚ

Gazzetta team
Ο Σιδηρόπουλος στο Ολυμπιακός - ΑΕΚ

bet365

Ο Τάσος Σιδηρόπουλος ορίστηκε να διευθύνει το ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ για τα προημιτελικά του Κυπέλλου την ερχόμενη Τετάρτη...

0% Γκανιότα* & Αποκλειστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Το πρώτο ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού και ΑΕΚ για τους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας ορίστηκε να διευθύνει ο Τάσος Σιδηρόπουλος, ο οποίος είχε διευθύνει και το ντέρμπι του ΟΑΚΑ για το πρωτάθλημα. Βοηθοί του διεθνή διαιτητή θα είναι οι Δημητριάδης, Ευθυμιάδης και τέταρτος ο Ζαχαριάδης.

Το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο ορίστηκε να διευθύνει ο Θανάσης Τζήλος με βοηθούς τους Κούλα Χασάν και Χρήστο Μπαλτά, ενώ οι Θάνος και Κομίνης σφυρίζουν στη Νέα Σμύρνη και στα Γιάννενα.

Αναλυτικά οι ορισμοί:

Τετάρτη 24 Ιανουαρίου
17:15 Πανιώνιος-Λαμία: Θάνος (Καρσιώτης, Κωνστάντιος)
19:30 Ολυμπιακός-ΑΕΚ: Σιδηρόπουλος (Δημητριάδης, Ευθυμιάδης)
21:45 ΠΑΟΚ-Ατρόμητος: Τζήλος: (Κούλα Χασάν, Μπαλτάς)

Πέμπτη 25 Ιανουαρίου
19:30 ΠΑΣ Γιάννινα-Λάρισα: Κομίνης (Σίπκας, Καμπούρης)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα