Κούτρης: «Καθαρό σκορ...»

Κούτρης: «Καθαρό σκορ...»

 Κούτρης: «Καθαρό σκορ...»

  Ο μπακ του Ολυμπιακού ήταν... ξεκάθαρος στο τι θέλουν οι «ερυθρόλευκοι» από το επερχόμενο παιχνίδι με την ΑΕΚ 

Δίκαιη χαρακτήρισε ο Κούτρης τη σημερινή νίκη του Ολυμπιακού. «Δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος, είχαμε πολλές για να τελειώσουμε το ματς. Ήταν όπως και στον πρώτο γύρο, παίξαμε πολύ καλά, θα μπορούσαμε να έχουμε πετύχει περισσότερα γκολ αλλά σημασία έχει το αποτέλεσμα και οι τρεις βαθμοί. Ο κόουτς μας έχει δώσει κάποια στοιχεία αλλά είναι δύσκολο να το εφαρμόσεις στο γήπεδο σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα και το πρέσινγκ είναι ένα στοιχείο που ζητάει πολύ γιατί αν δεν γίνει αυτό θα πρέπει να τρέξουμε περισσότερο για να την κερδίσουμε», είπε αρχικά στη NOVA.

Και μετά αναφέρθηκε στους φίλους του Ολυμπιακού.  «Ο κόσμος δεν σταμάτησε λεπτό, του δώσαμε την ευκαιρία για να έχει ωραία διάθεση, θα είναι σημαντικός παράγοντας για την Τετάρτη, έχουμε δυο μέρες να ξεκουραστούμε για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Για παιχνίδια με την ΑΕΚ που ακολουθούν σχολίασε πως «στο Κύπελλο είναι δύο τα ματς, έχουμε το ματς στην έδρα μας και πρέπει να μπούμε δυνατά. Πρέπει να έχουμε πάθος και καθαρό μυαλό, αυτά είναι τα κλειδιά και να πάρουμε ένα καθαρό σκορ για τον επαναληπτικό».   

Best of internet