Γρηγορίου: «Σημαντικός ο βαθμός»

Gazzetta team
Γρηγορίου: «Σημαντικός ο βαθμός»

bet365

Ο τεχνικός του Πανιωνίου έμεινε ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα της αναμέτρησης του Αγρινίου
Ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα στο Αγρίνιο, έμεινε ο Μιχάλης Γρηγορίου. «Πήραμε έναν πάρα πολύ σημαντικό βαθμό σήμερα. Ήταν το δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που με νέο προπονητή μετά τη νίκη με τον Ατρόμητο είχε πολύ καλή ψυχολογία. Συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί δεν είχαμε τις ευκαιρίες για να σκοράρουμε αλλά είχαμε τις προϋποθέσεις. Όταν δέχεσαι τέτοιο γκολ και πας στα αποδυτήρια πίσω στο σκορ, η ψυχολογία είναι πολύ άσχημη», είπε αρχικά ο κόουτς του Πανιωνίου.
Και συνέχισε. «Είπαμε στα αποδυτήρια ότι το έχουμε ξανακάνει πολλές φορές να γυρίσουμε το ματς με όποιο ρίσκο υπήρχε. Είχε μια ευκαιρία ο Παναιτωλικός να σκοράρει ξανά αλλά ευτυχώς ο Κότνικ αντέδρασε σωστά και πετύχαμε ένα πανέμορφο γκολ. Συνεχίζουμε την Τετάρτη με το κύπελλο και θέλουμε να περάσουμε στους τέσσερις. Πρέπει να ανασυνταχθούμε για να δώσουμε τη νέα μάχη. Κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και για τους δύο στόχους». Για τα μεταγραφικά σχολίασε πως «περιμένουμε ένα, δύο παιδιά ακόμη για να πάνε στην τελική ευθεία όπως μας αρμόζει. Συγχαρητήρια στον Παναιτωλικό και καλή συνέχεια».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα