Επίσημο του Γκοϊκοβιτς στη Λάρισα

Επίσημο του Γκοϊκοβιτς στη Λάρισα

Γιώργος Ντυμένος
Επίσημο του Γκοϊκοβιτς στη Λάρισα

bet365

Οι «βυσσινί» ανακοίνωσαν την απόκτηση του αριστεροπόδαρου Σέρβου κεντρικού αμυντικού
Κάτοικος Λάρισας και επίσημα είναι πλέον ο Αλεξάνταρ Γκόικοβιτς. Ο Σέρβος στόπερ που βρίσκεται από χθες στην Ελλάδα, υπέγραψε στους «βυσσινί» μέχρι το καλοκαίρι του 2010 και κατά πάσα πιθανότητα, θα είναι η τελευταία χειμερινή προσθήκη της ομάδας.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την απόκτηση για τα επόμενα 2,5 χρόνια του Σέρβου στόπερ Αλεξάνταρ Γκόικοβιτς.
Ο Αλεξάνταρ Γκόικοβιτς μέχρι και σήμερα ήταν βασικό στέλεχος της ομάδας Ράντνικ Σουρντούλιτσα, ομάδα στην οποία αγωνιζόταν πριν μεταγραφεί στην ΑΕΛ ο Μίλος Ντέλετιτς, ο οποίος ήταν και αρχηγός της.
Ο Αλεξάνταρ Γκόικοβιτς είναι αριστεροπόδαρο στόπερ με κύριο χαρακτηριστικό του την ταχύτητα και το πολύ δυναμικό του παιχνίδι και τα τελευταία 12 χρόνια έχει 288 συμμετοχές στην Ά εθνική της Σερβίας.
Είναι 29 χρονών, παντρεμένος και έχει 2 παιδιά.
Βρίσκεται ήδη στη Λάρισα και από αύριο συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις της ποδοσφαιρικής μας ομάδας, υπό τις οδηγίες του Ηλία Φυντάνη και των συνεργατών του.
Η ημερομηνία της επίσημης παρουσίασης του Γκόικοβιτς και όλων των παικτών που ενσωματώθηκαν στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και όταν αυτές ολοκληρωθούν θα ανακοινωθεί με νεότερο δελτίο τύπου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα