Χωρίς πέντε στο «Καραϊσκάκης» η Ξάνθη

Gazzetta team
Χωρίς πέντε στο «Καραϊσκάκης» η Ξάνθη

bet365

Με αρκετά προβλήματα τιμωριών και τραυματισμών θα παραταχθεί στο Φάληρο απέναντι στον Ολυμπιακό η Ξάνθη, με τον Ράσταβατς να μην υπολογίζει στους Μεχία, Λουσέρο, Μπαξεβανίδη, Κίκε και Μπρίτο.

Με την προπόνηση του Σαββάτου ολοκλήρωσε η Ξάνθη την προετοιμασία της για την αναμέτρηση της 18ης αγωνιστικής της Superleague Σουρωτή με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» (21/1, 19.30).

Ο Μίλαν Ράσταβατς μετά τις τελευταίες οδηγίες στους ποδοσφαιριστές του επέλεξε την 18άδα, χωρίς να μπορεί να επιλέξει τους τιμωρημένους Κίκε, Μεχία και Μπαξεβανίδη αλλά και τους τραυματίες Λουσέρο και Μπρίτο.

Αναλυτικά η αποστολή των Ακριτών: Ζίβκοβιτς, Γκαραβέλης, Σβάρνας, Χατζητερζόγλου, Φλίσκας, Λισγάρας, Κασάδο, Συλλά, Ντε Λούκας, Καμαρά, Μελιόπουλος, Ντουρίτσκοβιτς, Τριάδης, Σουλεϊμάν Οκάν, Θυμιάνης, Κάστρο, Γέντρισεκ, Φασίδης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα