Αστέρα έχεις... (πολλά) ταλέντα!

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Αστέρα έχεις... (πολλά) ταλέντα!

bet365

Ο Ιγκόρ πουλήθηκε στον Ολυμπιακό, ο Πασαλίδης αναμένεται να μετακομίσει στο Λιμάνι το καλοκαίρι κι ο Δουβίκας αναμένεται να αποτελέσει το επόμενο όνομα που θα φέρει πολλά ευρώ στα κιτρινομπλέ ταμεία. Το gazzetta.gr ρίχνει μια ματιά στα άλλα... ταλέντα που έρχονται από τα τμήματα υποδομών του Αστέρα.

Ήτα να μη ρίξουν το... σπόρο στο «Κολοκοτρώνης» οι άνθρωποι του Αστέρα για την... καλλιέργεια ταλέντων, με τους Τζίμα και Νικολακόπουλο να είναι τα δύο τελευταία παιδιά που έβαλαν την υπογραφή τους στο πρώτο τους επαγγελματικό συμβόλαιο στους Αρκάδες.

Οι Αρκάδες, που διανύουν τον 11ο χρόνο τους στη Super League Σουρωτή, συνεχίζουν να ρίχνουν το βάρος τους στα νέα παιδιά τολμώντας να δίνουν ευκαιρίες σε όσα παιδιά από την ομάδα Νέων δείχνουν ότι την αξίζουν.

Δεν είναι τυχαίο ότι με την ΑΕΛ είχε στην αποστολή του τους Κυριακόπουλο (διαμόρφωσε το τελικό 3-1 με όμορφο γκολ), Κώτσιρα (ασίστ στο 2-1), Τσιφτσή, Αντζουλά (ντεμπούτο στο Κύπελλο με Ατρόμητο), Γλέζο, Χριστόπουλο.

Εξι παιδιά από τους 18... δικοί του! Αντιλαμβάνεστε το νούμερο και δη για μια ομάδα από την επαρχία. Καπετάνος και Κανελλόπουλος επίσης έχουν υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο και... έρχονται.

Βέβαια, αυτά δεν είναι τα μόνα δικά του παιδιά.

Θυμίζουμε πως ο Τάσος Δουβίκας είναι εκτός αποστολής λόγω προβλήματος στους κοιλιακούς. Μετά τον Πασαλίδη, που είναι κλεισμένος από τον Ολυμπιακό για το καλοκαίρι, ο νεαρός στράικερ αναμένεται να αποτελέσει το επόμενο όνομα που θα φέρει πολλά - πολλά ευρώ στα ταμεία της ομάδας.

Ήδη, έχουν δείξει έντονο ενδιαφέρον τόσο δύο ολλανδικές ομάδες (Αϊντχόφεν, Φέγενοορντ) όσο και μία από την Αγγλία.

Ο Αστέρας αποτελεί, έχει εξελιχτεί ραγδαία σε μια μηχανή παραγωγής ταλέντων. Είτε «ντόπιων» είτε παιδιών από το εξωτερικό. Το παράδειγμα του Ιγκόρ το πιο πρόσφατο παράδειγμα ότι το τμήμα σκάουτ με τον Νίκο Γαλανακόπουλο επικεφαλής, λειτουργεί εξαιρετικά όπως φυσικά και ο Δημήτρης Μποροβήλος ο οποίος είναι κι αντιπρόεδρος του ποδοσφαιρικού τμήματος. Φυσικά η συγκεκριμένη στρατηγική χαράχθηκε από τ' αφεντικά της ομάδας τους κυρίους Μπάκο και Καϋμενάκη. Κουμαντέι και Γιανγκ ήρθαν το προηγούμενο καλοκαίρι, είναι βασικοί στην Κ20 και από την εξέλιξή τους θα εξαρτηθεί το αν θα πάρουν ευκαιρία στην πρώτη ομάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα