Με VAR του χρόνου το πρωτάθλημα!

Gazzetta team
Με VAR του χρόνου το πρωτάθλημα!

bet365

Επαναστατική αλλαγή στη Super League, καθώς το Video Assistant Referee (VAR) θα μπει στο πρωτάθλημα μετά την συνάντηση Παππά, Βασιλειάδη, Γραμμένου! Βρέθηκαν και τα λεφτά αφού θα μπει στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

Λεγκανές - Ρεάλ Μαδρίτης Με ειδική προσφορά*! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Το VAR από του χρόνου θα μπει στις ζωές μας. Αυτό αποφασίστηκε μετά την συνάντηση που είχαν το πρωί της Πέμπτης στο γραφείο του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκου Παππά, με την συμμετοχή του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη και του προέδρου της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένου.

Στην εν λόγω συνάντηση αποφασίστηκε να υπάρχει το Video Assistant Referee με την ΕΠΟ μάλιστα να παραδίδει και μελέτη για τον τρόπο το οποίο θα λειτουργήσει.

Το μεγάλο πρόβλημα ήταν το κόστος του εγχειρήματος αυτού και όπως όλα δείχνουν βρέθηκε λύση με τον Υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκο Παππά, να δίνει την λύση. Όπως αποκάλυψε, το όλο κόστος για το VAR έχει ενταχθεί στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, μετά από συμφωνία με το Υπουργείο Οικονομικών.

Παράλληλα, την ίδια ώρα αναμένεται να προκηρυχθεί και ο διαγωνισμός για την εταιρία που θα αναλάβει το πρότζεκτ. Όσον αφορά την ΕΠΟ μαζί με την FIFA θα αναλάβουν να εκπαιδεύσουν τους διαιτητές.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα