«Το θέμα Βράνιες είναι λήξαν»

«Το θέμα Βράνιες είναι λήξαν»

Gazzetta team
«Το θέμα Βράνιες είναι λήξαν»

bet365

Η συνάντηση του Δημήτρη Μελισσανίδη με τον Ογκνιέν Βράνιες έκλεισε το θέμα του Βόσνιου στόπερ, όπως λέει επισήμως η ΑΕΚ.

Η αδικαιολόγητη απουσία του Βράνιες από την προπόνηση της Τετάρτης προκάλεσε αναστάτωση στην Ενωση, αφού ο Βόσνιος έδειχνε διατεθειμένος να το τραβήξει στα άκρα. Τελικά, μετά την συνάντηση που είχε με τον Μελισσανίδη, κατάλαβε το λάθος του και διευκρίνισε ότι από την πλευρά του το θέμα έχει τελειώσει και από αύριο Πέμπτη θα είναι κανονικά στην προπόνηση. Αυτό, άλλωστε, το έκανε σαφές και ο Τίγρης στη συνάντηση τους, όταν του εξήγησε ότι αυτή την στιγμή δεν είναι προς πώλησης και του έδωσε την συμβουλή «το κεφάλι κάτω και δουλειά». Ετσι, όπως ενημερώνει η Κιτρινόμαυρη ΠΑΕ, για την ΑΕΚ το θέμα Βράνιες είναι λήξαν και επανέρχεται η ηρεμία ενώ για την απουσία από την προπόνηση προφανώς θα τιμωρηθεί με βάση τον εσωτερικό κανονισμό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα