Δυο νέοι επαγγελματίες για τον Αστέρα Τρίπολης

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Δυο νέοι επαγγελματίες για τον Αστέρα Τρίπολης

bet365

Οι Παναγιώτης Τζίμας και Αλέξης Νικολακόπουλος υπέγραψαν τα πρώτα τους επαγγελματικά συμβόλαια με τον Αστέρα Τρίπολης για τα επόμενα τρία χρόνια.

Οι δύο νεαροί ποδοσφαιριστές προέρχονται από τις ακαδημίες του Αστέρα, γεγονός το οποίο έρχεται να πιστοποιήσει για ακόμη μία φορά το ταλέντο και το βάθος που υπάρχει πλέον σε όλα τα τμήματα υποδομής του συλλόγου.

Ο Τζίμας ήρθε στην Τρίπολη σε ηλικία 15 ετών από την Πρέβεζα. Η πρώτη του ομάδα ήταν ο Αρης Πρέβεζας, ενώ στα τμήματα υποδομής του Αστέρα φόρεσε τη φανέλα της Κ15, της Κ17 και της Κ20.

Ο Νικολακόπουλος κατάγεται από τον Πύργο και τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στην ακαδημία «Αίολος Πύργου».

Μετά την υπογραφή του πρώτου επαγγελματικού συμβολαίου της καριέρας του, ο Τζίμας δήλωσε: «Είναι πολύ χαρούμενες μέρες για μένα. Ευχαριστώ τη διοίκηση και τους προπονητές οι οποίοι πίστεψαν σε μένα. Οταν θα μου δοθεί η ευκαιρία να παίξω στην πρώτη ομάδα θα τους δικαιώσω όλους».

Από την πλευρά του, ο Νικολακόπουλος ανέφερε: «Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια του ΑΣΤΕΡΑ. Είμαι πολύ περήφανος που ανήκω σε αυτή την ομάδα. Θα προσπαθήσω να πετύχω το καλύτερο για μένα και το σύλλογο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα