Στην Ουρακάν ο Τσάβες

Στην Ουρακάν ο Τσάβες

Gazzetta team
Στην Ουρακάν ο Τσάβες

bet365

Οριστικά στην Ουρακάν θα συνεχίσει την καριέρα του ο Τσάβες, με τον ίδιο να επιβεβαιώνει με δήλωσή του την μεταγραφή στους Αργεντινούς.

Ολοκληρώθηκε το σίριαλ με την μεταγραφή του Αντρές Τσάβες. Η Ουρακάν, απέκτησε το 50% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή που άνηκε στον Παναθηναϊκό, με το άλλο 50% να παραμένει στην Μπόκα Τζούνιορς.

Ο Αργεντινός επιθετικός, με δηλώσεις του σε τηλεοπτικό δίκτυο της πατρίδας του, τόνισε πως ανυπομονεί να παίξει στην Αργεντινή και ότι είναι ευγνώμων στην Ουρακάν που έδειξε πόσο τον ήθελε.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ανυπομονώ να ξαναπαίξω ποδόσφαιρο στην Αργεντινή. Θέλω να ξεκινήσω το συντομότερο δυνατό για να είμαι έτοιμος. Είμαι ευγνώμων για τις κλήσεις του Γκουστάβο Αλφάρο, μου έδειξε πόσο με ήθελε στην Ουρακάν.

Πάντως θα είναι δύσκολο να αντικαταστήσω τον Γουάνσοπ Αμπίγια. Ήθελα να μείνω στην Μπόκα γιατί αγαπώ αυτή την ομάδα, όμως αλλά η κατάσταση δεν το επέτρεψε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα