Πειθαρχική δίωξη στον Πλατανιά

Gazzetta team
Πειθαρχική δίωξη στον Πλατανιά

bet365

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, άσκησε πειθαρχική δίωξη κατά του Πλατανιά, για την ανακοίνωση που είχε βγάλει μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό.

0% Γκανιότα* & Αποκλειστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Οι Κρητικοί είχαν ηττηθεί με 2-0 από τον Παναθηναϊκό με τους ανθρώπους του Πλατανιά να βγάζουν σκληρή ανακοίνωση κατά της διαιτησίας ενώ τα είχαν χώσει και στην ΕΠΟ και στην ΚΕΔ. Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας είχε προβεί σε καταγγελία προς τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα της ΕΠΟ κατά του Πλατανιά και εκείνος άσκησε δίωξη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σας ενημερώνουμε ότι ο υπεύθυνος άσκησης δίωξης ποδοσφαιρικών αδικημάτων Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου άσκησε δίωξη σε βάρος της ΠΑΕ Πλατανιάς για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 14 παρ. 1, 2 και 3, 25 του Πειθαρχικού Κώδικα σε συνδυασμό με το άρθρο 24 παρ. 1, 2, 3, 4 του Κώδικα Δεοντολογίας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα