Η διαχείριση των ηττών και το πρόγραμμα-Γολγοθάς για την ΑΕΛ

Φώτης Καρακούσης
Η διαχείριση των ηττών και το πρόγραμμα-Γολγοθάς για την ΑΕΛ

bet365

Η ΑΕΛ μετά από ένα σερί πετυχημένων αποτελεσμάτων μετράει δύο συνεχόμενες ήττες και στους «βυσσινί» πρέπει να διαχειριστούν αυτά τα αποτελέσματα, ενόψει του πολύ δύσκολου προγράμματος που ακολουθεί.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ

Η αλήθεια είναι πως ο πρώτος γύρος ήταν άκρως θετικός για την ΑΕΛ, με τους... βυσσινί να καταφέρνουν να μαζέψουν 20 πόντους και να βρίσκονται στην 7η θέση. Ο δεύτερος ωστόσο δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο, καθώς η ομάδα του Ηλία Φυντάνη, μετράει δύο ήττες σε ισάριθμους αγώνες. Ήττες που σίγουρα δεν είναι από αυτές που λες εκτός προγράμματος (από Ολυμπιακό στην Λάρισα και Αστέρα σε Τρίπολη), αλλά δεν παύουν να είναι ήττες.

Ήττες που οι Θεσσαλοί καλούνται να διαχειριστούν ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Από την ερχόμενη Κυριακή, μέχρι και τις 19/2 η ΑΕΛ καλείται να δώσει 7 δυνατά παιχνίδια, τα 5 για το πρωτάθλημα και τα 2 για το Κύπελλο με τον ΠΑΣ. Όλα σημαντικά, καθώς τα του πρωταθλήματος μπορούν να εκτοξεύσουν την ομάδα ή να της βάλει δύσκολα ακόμα και για 10άδα, ενώ αυτά του Κυπέλλου, δίνουν την πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού.

Ξεκίνημα με ΑΕΚ, κλείσιμο με Παναθηναϊκό

Όσον αφορά το πρωτάθλημα, όπως αναφέραμε και τα πέντε ματς είναι δύσκολα, καθώς αντίπαλοι των... βυσσινί είναι ομάδες που παλεύουν, είτε για το πρωτάθλημα, είτε για την είσοδο στην πεντάδα, ενώ ο Παναθηναϊκός από την άλλη καίγεται για βαθμούς, προκειμένου να μην μπει σε μπελάδες.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των πέντε τελευταίων αγωνιστικών της ΑΕΛ έχει ως εξής:

18η ΑΕΛ – ΑΕΚ (20/1)

19η Ατρόμητος – ΑΕΛ (28/1)

20η ΑΕΛ – Πανιώνιος (3/2)

21η ΠΑΟΚ – ΑΕΛ (12/2)

22η ΑΕΛ – Παναθηναϊκός (19/2)

Και ενδιάμεσα το Κύπελλο και ο μεγάλος στόχος

Εκτός όμως από το πρωτάθλημα, υπάρχουν και οι δύο αγώνες του Κυπέλλου απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα για τα ημιτελικά του θεσμού. Στην ΑΕΛ ποτέ τους δεν έκρυψαν πως τους ενδιαφέρει πολύ το να φτάσουν όσο γίνεται πιο μακριά στο Κύπελλο και είναι λογικό να δώσουν εξαιρετικά μεγάλο βάρος στα ματς με τους Ηπειρώτες. Το πρώτο παιχνίδι στους Ζωσιμάδες είναι πέντε μέρες μετά την κόντρα με την ΑΕΚ στην Λάρισα και τρεις πριν την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, ενώ για το δεύτερο δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμα η ημερομηνία αλλά σίγουρα θα είναι μετά τον αγώνα με τον Πανιώνιο εντός και πριν από την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στη Τούμπα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Κυπέλλου έχει ως εξής:

ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΛ (25/1)

ΑΕΛ – ΠΑΣ Γιάννινα (6, 7, 8/2)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα