Μάριν: «Να συνεχίσουμε έτσι»

Μάριν: «Να συνεχίσουμε έτσι»

Δημήτρης Ρούσσος
Μάριν: «Να συνεχίσουμε έτσι»

bet365

Ο Γερμανός χαφ έδειξε αισιόδοξος για το μέλλον του Ολυμπιακού, σε πρωτάθλημα και Κύπελλο
Τον δρόμο για τη νίκη του Ολυμπιακού άνοιξε σήμερα ο Μάριν, που αναδείχθηκε MVP της αναμέτρησης. «Προτιμώ τη Μαρίνα να μεταφράζει. Είμαι πολυ χαρούμενος πρώτα από όλα που μιλήσαμε», είπε αρχικά χαμογελώντας ο Γερμανός όταν παρέλαβε το βραβείο του. Και συνέχισε. «Θέλω να συνεχίσω να βάζω γκολ. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Σε ότι αφορά τη συνεργασία μου με τον Μιραλάς και τον Φορτούνη, είναι πάντα καλό να συνεργάζεσαι με καλούς παίκτες. Ο Κεβιν θα προσφέρει πολλά στην ομάδα. Είναι εξαιρετικός παίκτης». Για τον Γκαρθία σχολίασε πως «είναι πολύ καλός ο νέος προπονητής. Αρχιζουμε να καταλαβαίνουμε αυτά που ζητάει από μας. Θέλει πρέσινγκ ψηλά. Το δεύτερο γκολ ήταν αποτέλεσμα πίεσης και είναι πολύ καλό παράδειγμα».
Για το μέλλον και την κλήρωση του Κυπέλλου όπου οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν την Ενωση ανέφερε πως «είναι πολύ σημαντικά τα παιχνίδια με την ΑΕΚ. Θα είμαστε έτοιμοι για αυτά τα τρία παιχνίδια, μαζί με αυτό του πρωταθλήματος. Είναι στόχος το Κύπελλο, θέλουμε φέτος να τα πάμε καλύτερα και να τα καταφέρουμε σε αυτά τα παιχνίδια με την ΑΕΚ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα