Χιμένεθ: «Σημαντική νίκη, αλλά...»!

Χιμένεθ: «Σημαντική νίκη, αλλά...»!

Γιώργος Τσακίρης
Χιμένεθ: «Σημαντική νίκη, αλλά...»!

bet365

Ο Ισπανός προπονητής της ΑΕΚ ξεχώρισε τη σημασία της νίκης από εκείνη της απόδοσης της ομάδας στην ομιλία του και αναφέρθηκε στη δύσκολη συνέχεια

Δεδομένα ικανοποιημένος από την κατάκτηση της νίκης στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννενα παρουσιάστηκε ο Μανόλο Χιμένεθ στην ομιλία του στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ στο προπονητικό κέντρο των Σπατών. Ταυτόχρονα όμως και προβληματισμένος από το γεγονός ότι όπως διέκρινε η απόδοση της ομάδας του δεν έφτασε στα στάνταρ που περίμενε και πρέπει σύμφωνα με τον ίδιο να βγάζουν στο εκάστοτε ματς:

«Πρέπει να σας δώσω συγχαρητήρια για τη νίκη που πετύχαμε διότι είναι πολύ σημαντική σε ότι αφορά το στόχο μας και τη πορεία μας. Δεν είναι δυνατό όμως να σταθούμε μόνο στο αποτέλεσμα ανεξάρτητα απ' τη σημασία του. Διότι δεν ήμασταν καλοί. Δεν είχαμε καλή εικόνα και νομίζω ότι αυτό είστε αρκετά έμπειροι και έξυπνοι για να το 'χετε διαπιστώσει και εσείς», υπογράμμισε στην έναρξη της ομιλίας του ο Σεβιγιάνος τεχνικός για να συνεχίσει λέγοντας:

«Η αλήθεια είναι πως δεν παίξαμε καλά και όπως έχουμε συνηθίσει και μάθει να αποδίδουμε. Όλοι γνωρίζετε πως έχουμε μπροστά μας τα δύσκολα, απ' το επόμενο ματς. Από δω και στο εξής σε κάθε προπόνηση θα πρέπει να δείχνετε όλοι πόσο σημαντικοί είστε για την ομάδα, για όλα τα ματς ότι είστε για τη βασική ομάδα όλοι έτοιμοι, θέλει πολλή δουλειά τώρα».

Ο Χιμένεθ κατέληξε επαναλαμβάνοντας: «Με δεδομένες τις απουσίες που έχουμε και αυτές που προκύπτουν είναι εύκολο να καταλάβουμε όλοι ότι είστε απαραίτητοι για την ομάδα και την επίτευξη των στόχων αυτής και θα χρειαστείτε όλοι. Επαναλαμβάνω πως θα πρέπει όλοι να το αποδείξετε στο γήπεδο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα