Μαραγκός: «Άξιοι της μοίρας μας»

Gazzetta team
Μαραγκός: «Άξιοι της μοίρας μας»

bet365

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν μίλησε στην κάμερα της NOVA, εμφανώς απογοητευμένος και σε κακή διάθεση, μετά την ήττα του Παναθηναϊκού στη Λιβαδειά, με τον βοηθό του, Σπύρο Μαραγκό, να αναλαμβάνει να καλύψει το «κενό» του.

O Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα στη Βοιωτία από τον Λεβαδειακό με 3-2, ενώ έμεινε πίσω στο σκορ με 3-0. Αυτή ήταν η πέμπτη για φέτος μακριά από τη Λεωφόρο. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν έκανε δηλώσεις, αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, παραχωρώντας τη θέση του στον Σπύρο Μαραγκό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα βοηθού προπονητή στη NOVA:

«Σίγουρα είμαι προβληματισμένος. Είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Η μπάλα μπήκε στην περιοχή μας τρεις φορές και μπήκαν τρία γκολ. Πρέπει να το κοιτάξουμε αυτό. Το ματς έγινε 3-0 χωρίς να το καταλάβεις. Μπάλα παίζουν και αυτοί αλλά τρία γκολ χωρίς ευκαιρίες. Πρέπει να το κοιτάξουμε σοβαρά και να δίνουμε ό,τι μπορούμε στο γήπεδο. Ο κόσμος αυτό ζητάει, έχει κάνει υπομονή. Να βλέπει στο παιχνίδι ότι μοχθούμε και διεκδικούμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα