Σπίνουλας: «Θα παλέψουμε με τον Παναθηναϊκό»

Gazzetta team
Σπίνουλας: «Θα παλέψουμε με τον Παναθηναϊκό»

bet365

Ο Σπύρος Σπίνουλας μίλησε στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ, παραπέμποντας στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Η Κέρκυρα γνώρισε την ήττα από τον ΠΑΟΚ εντός έδρας με 0-3 και πλέον καλείται να κοιτάξει τη συνέχεια και τον τρόπο με τον οποίο θα «ξεκολλήσει» από την προτελευταία θέση της βαθμολογίας της Superleague Σουρωτή.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας αμυντικός ανέφερε:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, ο ΠΑΟΚ πρωταγωνιστεί. Δουλέψαμε όλη την εβδομάδα αλλά ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι, ενώ είχαμε και απουσίες. Θεωρώ πως στη συνέχεια θα είμαστε καλύτεροι, θα επιστρέψουν και τα παιδιά που περιμένουμε να μας βοηθήσουν. Ακολουθεί πλέον για εμάς το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό που θα είναι δύσκολο αλλά θα παλέψουμε για να πάρουμε αποτέλεσμα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα