Οι σκέψεις Παντελίδη για ΑΕΛ

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Οι σκέψεις Παντελίδη για ΑΕΛ

bet365

Τα πολλά προβλήματα δένουν τα χέρια του Σάββα Παντελίδη για το ματς με την ΑΕΛ.

Δεν του έφτανε ο τραυματισμός των Καλτσά-Δουβίκα κι η τιμωρία των Σελίν-Τσιλιανίδη., ήρθε στα πολλά προβλήματα να προστεθεί και το ξαφνικό πρόβλημα με τον Κώστα Γιαννούλη.

Ετσι, ο Σάββας Παντελίδης έχει συγκεκριμένες λύσεις για τα αρχικά του σχέδια στο ματς με την ΑΕΛ (14/1, 17:15).

Δεδομένοι θα πρέπει να θεωρούνται οι:

Αθανασιάδης στο τέρμα και Κυριακόπουλος, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος και Μπέρτος στην άμυνα. Μουνάφο και Ιγκλέσιας θα είναι τα δύο χαφ με τον Μανιά να είναι στην κορυφή, ενώ αναλόγως από το σχήμα ο Τόνσο θα είναι είτε στην κορυφή με τον Μανιά, είτε στο δεξί άκρο της επίθεσης είτε πίσω από τον φορ.

Από εκεί και πέρα μένει να δούμε αν θα προτιμηθεί σχήμα με τρία στόπερ, με τον Αντζουλά να παίρνει θέση βασικού και τον Μαντίντα να κουμπώνει την τριάδα στα χαφ ή να προωθείται και να μετατοπίζει τον Τόνσο στο δεξί άκρο με τον Ισνάλντο να είναι στο άλλο (σ' αυτό το ενδεχόμενο ο Αντζουλάς μένει πάγκο).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα