Παράσχος: «Αξίζαμε τη νίκη»

Gazzetta team
Παράσχος: «Αξίζαμε τη νίκη»

bet365

Ο κόουτς του Απόλλωνα τόνισε πως η «Ελαφρά Ταξιαρχία» αδικείται από τη σημερινή ισοπαλία
Τη νίκη άξιζε σήμερα ο Απόλλωνας, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο Γιώργος Παράσχος μετά το παιχνίδι κόντρα στον Πανιώνιο. «Έγινε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι, παρουσιαστήκαμε σαφώς βελτιωμένοι σε σχέση με τον Ατρόμητο. Σήμερα και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, είχαμε καλή κυκλοφορία, ήμασταν ήρεμοι. Προσπαθήσαμε να χτυπήσουμε τον αντίπαλο στην κόντρα. Ο αντίπαλος ρίσκαρε στο δεύτερο, είχε την κατοχή αλλά . Δεχθήκαμε ένα γκολ από την πλάτη του τερματοφύλακά μας, ήμασταν ξανά άτυχοι. Αξίζαμε τη νίκη, ήμασταν καλύτεροι και με την ευκαιρία του Κονέ θα μπορούσαμε να το πάρουμε. Μόλις μπούνε και οι νέοι θα είμαστε καλύτεροι. Θέλω να ευχαριστήσω τα παιδιά γιατί δείχνουν διάθεση και ότι η ομάδα θα δείξει ότι αξίζει να μείνει», σχολίασε αρχικά.
Μετά ανέφερε πως «δεν μείναμε στην ισοφάριση, πεισμώσαμε. Βγήκαμε μπροστά, ήμασταν καλύτεροι στο τελευταίο κομμάτι του παιχνιδιού, αντιδράσαμε άμεσα. Ημασταν άτυχοι, δεν μπόρεσε ο Κονέ να σκοράρει ώστε να είμαστε ευχαριστημένοι στο τέλος του αγώνα».
Για τα μεταγραφικά ανέφερε ότι «ψάχνουμε ακόμη δύο ακόμη παίκτες. Ο Αλίβοντιτς είναι λίγο πίσω παρότι είχε συμμετοχές αλλά τον τελευταίο μήνα δεν είχε δουλέψει. Είναι καλός παίκτης, με καθαρό μυαλό και θα βοηθήσει. Ο Ζησόπουλος θα περάσει εργομετρικά την Δευτέρα, είχε περάσει σε λίγα ματς ως αλλαγή. Ψάχνουμε έναν επιθετικό και ένα οκτάρι ακόμη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα