Για το πρώτο διπλό...

Gazzetta team
Για το πρώτο διπλό...

bet365

Στη Λιβαδειά ο Παναθηναϊκός παίζει με τον Λεβαδειακό, στο σημαντικότερο παιχνίδι της ημέρας, ενώ γίνονται σήμερα δύο ακόμα ματς.

Ο Παναθηναϊκός στην έδρα του Λεβαδειακού (19.30, Novasports2) ψάχνει την πρώτη του νίκη εκτός έδρας στη φετινή Σούπερ Λίγκα. Oι πράσινοι προέρχονται από τον αποκλεισμό από το Κύπελλο τον οποίο θέλουν να αφήσουν πίσω.

Eκτός αποστολής για τον Παναθηναϊκό είναι οι Μολίνς, Αυλωνίτης, Μολέντο, Ρέις και Ευαγγέλου και ο Ουζουνίδης αναμένεται να παίξει με τον Βλαχοδήμο στην εστία, Κουλιμπαλί και Ινσούα θα καλύψουν τα άκρα της άμυνας, οι Κουρμπέλης και Κολοβέτσιος το κέντρο, Τζανδάρης και Λουντ θα είναι οι δύο αμυντικοί χαφ, ο Βιγιαφάνιες θα παίξει δεξιά στη μεσαία γραμμή και ο Μουνιέ αριστερά, ενώ οι Άλτμαν και Πίσπας θα συνθέσουν το επιθετικό δίδυμο. Υποψήφιος για μία θέση είναι και ο Χίλιεμαρκ.

Στα άλλα δύο σημερινά ματς, παίζουν Ξάνθη-Πλατανιάς και Απόλλων Σμύρνης-Πανιώνιος

Το πρόγραμμα είναι το εξής:

Σάββατο 13 Ιανουαρίου

15:00 Ξάνθη-Πλατανιάς
17:15 Απόλλων Σμύρνης-Πανιώνιος
19:30 Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός
Κυριακή 14 Ιανουαρίου

15:00 Κέρκυρα-ΠΑΟΚ
17:15 Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΛ
17:15 Ατρόμητος-Παναιτωλικός
19:30 ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα
Δευτέρα 15 Ιανουαρίου

19:30 Ολυμπιακός-Λαμία

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα