Η απόφαση για την «Αγιά Σοφιά»!

Η απόφαση για την «Αγιά Σοφιά»!

Γιώργος Τσακίρης
Η απόφαση για την «Αγιά Σοφιά»!

bet365

Επιβεβαιώθηκε απόλυτα το αποκλειστικό ρεπορτάζ του gazzetta.gr για το θέμα της 2ης φάσης των εργασιών στην Νέα Φιλαδέλφεια σχετικά με την παράταση που ζήτησαν και πήραν οι εταιρείες, αποφασίζει την ανάδοχο η Α.Ε.Κ.

Προσφορά-έκπληξη* σε περιμένει, ποντάροντας στο Λεβερκούζεν - Μπάγερν Μονάχου! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία κατάθεσης προσφοράς από τις εταιρείες που ενδιαφέρονταν για να αναλάβουν την δεύτερη φάση των έργων του γηπέδου της Α.Ε.Κ. Το αποκλειστικό ρεπορτάζ του gazzetta.gr επιβεβαιώθηκε σε απόλυτο βαθμό σχετικά με τη δημοπράτηση του έργου και την παράσταση που είχαν ζητήσει οι εταιρείες για να καταθέσουν τις προσφορές τους...

Πλέον απομένει η εξέταση των φακέλων (προσφορών) που κατέθεσαν οι ενδιαφερόμενες εταιρείες και εννοείται πως έπειτα ακολουθεί η έναρξη (και πάλι) εργασιών στο οικόπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας, εκεί που βρισκόταν το "Νίκος Γκούμας". Μια διαδικασία που αναμένεται να ολοκληρωθεί -αυτή της επιλογής της εταιρείας που θα αναλάβει τη δεύτερη φάση των εργασιών- σε διάστημα επτά με δέκα ημερών σύμφωνα τουλάχιστον με όσα μπορούν να πουν οι άνθρωποι που τρέχουν το πρότζεκτ.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι η δεύτερη φάση εργασιών προβλέπεται να δημιουργηθούν πυλώνες, κερκίδες και φυσικά το στέγαστρο! Κάτι που συνιστά το πλέον ουσιαστικό μέρος του νεου γηπέδου της ΑΕΚ. Η τρίτη και τελευταία φάση των έργων εστιάζει στις αρχιτεκτονικές εργασίες κτιρίου και περιβάλλοντος χώρου, τις Η/Μ εγκαταστάσεις και τέλος τον αγωνιστικό χώρο...

Σε ό,τι αφορά τις εταιρείες που τελικά κατέθεσαν πρόταση, θυμίζουμε ότι εκδήλωσαν ενδιαφέρον οι εξής: J&P – ΑΒΑΞ, ΤΕΡΝΑ SA (του ομίλου ΓΕΚ ΤERΝΑ), ΑΚΤΩΡ, EDEKA και ERMONASSA. Από αυτές οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο τελευταίες δεν κατάφεραν να ανταποκριθούν (με την ermonassa να μη μπορεί να εξασφαλίσει την εγγυητική που απαιτείται). Πάντως πρέπει να σημειώσουμε πως δεν επιβεβαιώνεται η πληροφόρηση για την «ermonassa» που παραμένει δυνατός ανταγωνιστής για να αναλάβει (και) τη δεύτερη φάση εργασιών του γηπέδου της Α.Ε.Κ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ στο κόλπο προστέθηκε μια ακόμη εταιρεία το όνομα της οποίας δεν έχει διαρρεύσει...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα