Προπονήθηκε κανονικά ο Σιμόες!

Προπονήθηκε κανονικά ο Σιμόες!

Γιώργος Τσακίρης
Προπονήθηκε κανονικά ο Σιμόες!

bet365

Πολύ ευχάριστα μαντάτα για τον Μανόλο Χιμένεθ στην προπόνηση των Σπατών που είδε τον Σιμόες να ξεπερνάει τη θλάση του και να ακολούθει όλο το πρόγραμμα εκγύμνασης

Μπορεί το όνομά του να μη βρίσκεται στην αποστολή της ΑΕΚ, την πρώτη για το 2018, άρα να μην ταξιδεύει για το Αγρίνιο με τους συμπαίκτες του, ωστόσο ο Αντρέ Σιμόες είναι και πάλι διαθέσιμος από σήμερα. Κι αυτό διότι ο Πορτογάλος μέσος γυμνάστηκε κανονικά στα Σπάτα, έβγαλε όλο το πρόγραμμα προπόνησης και θα υπολογίζεται για την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννενα σε μια εβδομάδα στο ΟΑΚΑ.

Μπορεί η αρχική πρόβλεψη να ήταν για επιστροφή του Πορτογάλου αρχηγού της Ένωσης στα τέλη του Ιανουαρίου, αλλά τα δεδομένα στο κομμάτι της αποκατάστασης δεν έχουν καμία σχέση πλέον με το πρόσφατο παρελθόν στην ΑΕΚ, κάτι που επιβεβαιώνεται για πολλοστή φορά στα Σπάτα αφού η επιστροφή του Καρβουνίδη και του team του είναι αποτελεσματική...

Αντίθετα ο Ούρος Τσόσιτς συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης και εννοείται πως για τον λόγο αυτό έμεινε εκτός αποστολής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα