Χάνει Δουβίκα ο Αστέρας

Χάνει Δουβίκα ο Αστέρας

bet365

Οι εξετάσεις στις οποίες επιβλήθηκε ο Τάσος Δουβίκας έδειξαν ότι ο παίκτης έχει πρόβλημα στους κοιλιακούς και έτσι αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον ένα μήνα.

0% Γκανιότα* & Αποκλειστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Τουλάχιστον ένα μήνα εκτός δράσης αναμένεται να μείνει ο Τάσος Δουβίκας.

Ο νεαρός επιθετικός λόγω ενοχλήσεων στους κοιλιακούς δεν προπονήθηκε την Πέμπτη (4/1), υποβλήθηκε σε απαραίτητες εξετάσεις και τελικά αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον ένα μήνα.

Αν τελικά μείνει εκτός για το διάστημα που εκτιμάται, τότε θα χάσει τα ματς με ΠΑΣ Γιάννινα εκτός, Ατρόμητο για το Κύπελλο εκτός, ΑΕΛ εντός, Λαμία εκτός και Ολυμπιακός εντός.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα