Deal μέχρι το καλοκαίρι με Πετρόπουλο, κοιτάζει και Κιντάνα

Δημήτρης Τομαράς
Deal μέχρι το καλοκαίρι με Πετρόπουλο, κοιτάζει και Κιντάνα

bet365

Ο Αντώνης Πετρόπουλος θα συνεχίσει την καριέρα του στον Πλατανιά μέχρι το καλοκαίρι ενώ από Αργεντινή υπάρχει για την γραμμή κρούσης και η περίπτωση του Αλεχάντρο Κιντάνα.

Από το μεσημέρι είχατε διαβάσει πως το θέμα του Πετρόπουλου είχε μπει στην τελική του ευθεία για τον Πλατανιά. Ο έμπειρος επιθετικός θα είναι στους Χανιώτες μέχρι και το καλοκαίρι βάση της συμφωνίας που υπάρχει. Πλην του Αντώνη Πετρόπουλου - που απασχολούσε μέρες τώρα τον Πλατανιά - σας είχαμε μεταφέρει πληροφόρηση για έναν Αργεντίνο φορ που ήθελε ο κρητικός σύλλογος. Η περίπτωση του Αλεχάντρο Κιντάνα, 25χρονου φορ από την Αργεντινή με ύψος 1.90 μέτρων και 10 συμμετοχές και 2 γκολ και 1 ασίστ φέτος φαίνεται να είναι στην σχετική λίστα. Ο Κιντάνα έχει θητεία σε ομάδες όπως η Ουρακάν και έχει παίξει σε Αργεντινή και Βολιβία.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα