Η ισπανική αγορά και οι Πετρόπουλος, Κουσκουνάς για Πλατανιά

Δημήτρης Τομαράς
Η ισπανική αγορά και οι Πετρόπουλος, Κουσκουνάς για Πλατανιά

bet365

Ο Πλατανιάς παλεύει περίπτωση επιθετικού από Ισπανία και συνεχίζει να έχει στην λίστα του για την γραμμή κρούσης του, τον Πετρόπουλο και τον Κουσκουνά. Δεν πρόκειται να φύγει ο Πλιάτσικας.
Οι Χανιώτες προσπαθούν να κλείσουν μία υπόθεση επιθετικού από την ισπανική αγορά. Εάν δεν τα καταφέρουν μέσα στα επόμενα 24ωρα κοιτάζουν ακόμα από την ελληνική αγορά τις υποθέσεις των Πετρόπουλου και Κουσκουνά. Ειδικά του Πετρόπουλου αρέσει ιδιαίτερα και αφότου έμεινε ελεύθερος μπορεί να γίνει και άμεση κίνηση για deal. Να κλείσει δηλαδή και ένας φορ από την Ιβηρική και ο Πετρόπουλος.
Για την θέση του δεξιού μπακ στον Πλατανιά ήθελαν τον Παναγιώτη Δεληγιαννίδη από τον ΠΑΟΚ, όπως είχαν είχαν στο στόχαστρό τους και τους Μυστακίδη και Κάτσε. Δεν έχουν όμως καμία θετική απάντηση από τον ΠΑΟΚ και φαίνεται πως για δεξί μπακ θα πάνε σε άλλη επιλογή. Σχετικά με τον Πλιάτσικα είναι πια ξεκάθαρο ότι δεν αποχωρεί. Το πιο πιθανό δηλαδή είναι να μείνει στον κρητικό σύλλογο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα