Tο... θρίλερ με Μίτροβιτς και ο Ολυμπιακός

Δημήτρης Τομαράς
Tο... θρίλερ με Μίτροβιτς και ο Ολυμπιακός

bet365

Η Νιουκάστλ με την στάση της φαίνεται πως θα δώσει το ΟΚ για την αποχώρηση του Μίτροβιτς προς το τέλος των μεταγραφών και ο Ολυμπιακός σίγουρα δεν είναι αδιάφορος για το θέμα.
Ο έμπειρος Σέρβος φορ απασχολεί μέρες τώρα το ερυθρόλευκο ρεπορτάζ και έχετε διαβάσει πρώτα το σχετικό θέμα στο Gazzetta. Ο Μίτροβιτς δεν θέλει να γυρίσει στην Σερβία ή να πάει πάλι στο Βέλγιο, όμως για την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό θα το σκεφτόταν και σοβαρά.
Προφανώς και το οικονομικό σκέλος είναι αυτό που βάζει δυσκολίες στην υπόθεση. Ρεπορτάζ του Voetbal24 συνέχισε την Τετάρτη τα όσα είχαμε μεταφέρει για το ενδιαφέρον των Ολυμπιακού και Άντερλεχτ.
Η Νιουκάστλ πάντως επιχειρεί να βάζει διαρκώς δυσκολίες στο θέμα και να το μετατρέψει σε... θρίλερ δίνοντας το ΟΚ προς το τέλος του Γενάρη για τον δανεισμό του Αλεξάνταρ Μίτροβιτς. Και αυτό διότι πολύ απλά τα 16 με 18 εκατ. ευρώ που φέρεται να ζητάει για αγορά δεν τα βρίσκει. Οι Σέρβοι πάντως εμμένουν στο να δίνουν πιθανότητες στους Πειραιώτες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα