Και η Γουλβς για Πρίγιοβιτς!

Και η Γουλβς για Πρίγιοβιτς!

Σταύρος Σουντουλίδης
Και η Γουλβς για Πρίγιοβιτς!

bet365

«Πουλάει» ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στην Αγγλία, με τη Γουλβς να είναι ακόμη μια ομάδα από το Νησί, η οποία προστίθεται σ’ όλες όσες έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή του από τον ΠΑΟΚ.

Αυτή τη φορά είναι οι Πολωνοί που φέρνουν στη δημοσιότητα το ενδιαφέρον των «λύκων» και μια πιθανή πρόταση από την ομάδα που προηγείται στο πρωτάθλημα της Τσάμπιονσιπ και είναι φαβορί για την απευθείας άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ.

Νωρίτερα, ο Πρίγιοβιτς είχε μιλήσει για ενδεχόμενο μεταγραφής του σε κάποια ομάδα της Αγγλίας, ενώ οι Πολωνοί αναφέρουν πως ο Σέρβος επιθετικός του ΠΑΟΚ είναι μια λύση για την επίθεση της Γουλφς από την στιγμή που υπάρχουν σκέψεις πώλησης του Πολωνού φορ, Μιχάλ Ζίρο, ενώ επαναλαμβάνουν την ύπαρξη ρήτρας από πλευράς της Λέγκια Βαρσοβίας σε περίπτωση μεταγραφής του Πρίγιοβιτς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα