Μοίρασαν χαρά Μπίσεσβαρ και Λημνιός (pics)

Μοίρασαν χαρά Μπίσεσβαρ και Λημνιός (pics)

Gazzetta team
Μοίρασαν χαρά Μπίσεσβαρ και Λημνιός (pics)

bet365

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και ο Δημήτρης Λημνιός επισκέφθηκαν Παιδοογκολογική Πτέρυγα του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου και χάρισαν όμορφες στιγμές σε γονείς και παιδιά, που δίνουν καθημερινά ένα μεγάλο αγώνα!

Οι δύο ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ και άνθρωποι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ επισκέφθηκαν την Παιδοογκολογική Πτέρυγα του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου και χάρισαν όμορφες στιγμές σε γονείς και παιδιά που δίνουν μία καθημερινή σκληρή μάχη, ενώ παράλληλα πήραν και ένα μεγάλο μάθημα ζωής, από τους μικρούς ήρωες και τις οικογένειές τους.

«Τα παιδιά είχαν την δυνατότητα να δουν από κοντά τους αγαπημένους τους ποδοσφαιριστές Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και Δημήτρη Λημνίο, να συνομιλήσουν μαζί τους για αρκετή ώρα, να βγάλουν πολλές αναμνηστικές φωτογραφίες, ενώ φυσικά έλαβαν και πολλά δώρα ΠΑΟΚ, περνώντας λίγες στιγμές ξεγνοιασιάς ανάμεσα στις σκληρές, καθημερινές μάχες που δίνουν».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα