Πέφτουν οι υπογραφές με Καρσελά και Αλαβές

Δημήτρης Τομαράς
Πέφτουν οι υπογραφές με Καρσελά και Αλαβές

bet365

Φαίνεται πως η μεταγραφή του Μεχντί Καρσελά στην ομάδα της Αλαβές έχει μπει πλέον στην τελική της ευθεία. Υπογραφές ίσως και την Τρίτη για τον πρώην πια μεσοεπιθετικό του Ολυμπιακού.

Μάντσεστερ Σίτι - Γουότφορντ Η δράση συνεχίζεται στο live των αγώνων της Premier League! (21+)

Ο Καρσελά όπως έχετε διαβάσει και τις προηγούμενες ημέρες είχε πιθανότητες να κλείσει στην Αλαβές, γυρίζοντας έτσι στην Ισπανία. Ο έμπειρος Βελγομαροκινός εξτρέμ φαίνεται πως κλείνει άμεσα στον συγκεκριμένο σύλλογο.

Από εκεί δηλαδή που μάλλον γύριζε στο Βέλγιο θα βρεθεί πάλι στην Ιβηρική. Ενδέχεται να πέσουν υπογραφές ακόμα και την Τρίτη.

Οπως αποκαλύπτει ιστοσελίδα του Βελγίου, ο ομοσπονδιακός τεχνικός του Μαρόκου, Ερβέ Ρενάρντ, τον συμβούλεψε να συνεχίσει την καριέρα του στην Ισπανία και όχι στο Βέλγιο.

Και αυτό γιατί το ισπανικό πρωτάθλημα θα διατηρηθεί σε καλή κατάσταση για να βρεθεί στην αποστολή του Μαρόκου για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα