Oι δύο... δρόμοι του Οφόε και η σταθερή θέση του Ολυμπιακού (vid)

Oι δύο... δρόμοι του Οφόε και η σταθερή θέση του Ολυμπιακού (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Oι δύο... δρόμοι του Οφόε και η σταθερή θέση του Ολυμπιακού (vid)

bet365

Εξαρχής ο Ολυμπιακός έχει δείξει με κάθε τρόπο στον Οφόε ότι θέλει να τον κρατήσει και να... χτίσει πάνω του την ομάδα και της επόμενης χρονιάς, με τον Βέλγο να πρέπει δει ξανά συνολικά το τι σημαντικά οφέλη θα έχει από αυτό.
Από την περασμένη Πέμπτη αλλά και νωρίτερα σας είχαμε επισημάνει πως οι ενδιαφερόμενοι Πορτογάλοι δεν είναι είναι τόσο εύκολο να πλησιάσουν στα... θέλω του Ολυμπιακού με την λογική που πουλάνε και αγοράζουν. Η δε Σπόρτινγκ με τα τωρινά δεδομένα και τις προσθήκες που έκανε δύσκολα θα κάνει τέτοια κρούση (σ.σ. στα επίπεδα των ερυθρόλευκων αξιώσεων που ζητούν 5 και πλέον εκατ. ευρώ και που γενικά στο Λιμάνι είναι αρνητικοί στο να φύγει ο ποδοσφαιριστής) και ίσως υπάρχουν ακόμα στο... κόλπο οι Πόρτο και Μπενφίκα. Από εκεί και πέρα όμως είχατε διαβάσει και την ξεκάθαρη και σταθερή στάση του Ολυμπιακού και ως γενικότερη λογική και απέναντι στον εν λόγω παίκτη. Εφόσον ένας παίκτης επιζητά την αποχώρησή του τότε μπορεί να φύγει αλλά θα φύγει με τον τρόπο που θέλει η ομάδα και όχι εκείνος. Κοινώς το... παιχνίδι δεν είναι στα πόδια του Οφόε αλλά της ΠΑΕ. Από εκεί και πέρα το όλο θέμα δεν είχε και δεν έχει κάνει μόνο με την ληστεία στο σπίτι του διεθνούς Βέλγου μεσοεπιθετικού αλλά και την όλη πτωτική αγωνιστική τάση που είχε το τελευταίο διάστημα.
Εξάλλου όπως τονίζαμε ο Ολυμπιακός από μέρους έχει κάνει ότι μπορεί για να βοηθήσει την πλευρά του Οτζίτζα Οφόε και την οικογένειά του με το νεότερο στοιχείο να είναι πως η σύζυγός του και η οικογένειά του είναι ξανά στην Αθήνα μετά την... περιπέτεια που είχαν με την κλοπή στο σπίτι τους. Και το προηγούμενο διάστημα επικοινωνιακά και με κάθε τρόπο ήθελε να καταδείξει πόσο σημαντικός παίκτης ήταν για εκείνον ο 28χρονος με τα 21 ματς φέτος και τα 3 γκολ (σ.σ. εκ των οποίων η γκολάρα με ΑΕΚ) και τις 3 ασίστ. Ο ίδιος ο Λεμονής είχε πει τον Νοέμβριο στους Πολωνούς για τον Βάντις Οτζίτζα Οφόε: «Ο Βάντις είναι μερικούς μήνες εδώ αλλά νομίζω όλοι στον σύλλογο νιώθουν ότι έχει γίνει σημαντικός για την ομάδα. Εγώ το νομίζω. Το ίδιο και οι φίλαθλοι πιστεύω». Εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα ο Οφόε έχει δύο... δρόμους. Ο ένας είναι να δει την ιδανική ευκαιρία που έχει να γίνει ο νέος ηγέτης του Ολυμπιακού και να... χτίσει πάνω του ο σύλλογος και να έχει τα οφέλη του. Και σε επίπεδο ενός πιο καλού συμβολαίου στο μέλλον αλλά και στην πιθανότητα μίας πολύ καλής μεταγραφής αλλά σε πιο καλό timing και γενικά πιο σωστή στιγμή. Ο άλλος να επιχειρήσει να επιμείνει ξανά για να φύγει με μεταγραφή αλλά πάντα με τα δεδομένα που θέλει ο Ολυμπιακός (σ.σ. και φυσικά δίχως να αποκλείεται ο ισχυρός agent Ενροτό να μπορεί να φέρει και τώρα πρόταση με τα όσα ζητάει ο Ολυμπιακός). Ο χρόνος... τρέχει με τον Ολυμπιακό πάντως από την αρχή της ιστορίας αυτής να είναι ξεκάθαρος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα