Κοιτάζει Μαρτίνες ο Πανιώνιος

Gazzetta team
Κοιτάζει Μαρτίνες ο Πανιώνιος

bet365

Την περίπτωση του Νίκολας Μαρτίνες κοιτάζουν στον Πανιώνιο και ενδέχεται τις επόμενες ημέρες να γίνει κίνηση για να πάρουν τον Αργεντίνο με την μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό στον οποίο ανήκει.

Μπορεί το τελευταίο διάστημα στον Πανιώνιο να υπάρχουν μόνο αποχωρήσεις παικτών και συγκεκριμένα του Μασούντ στην ΑΕΚ, του Χατζισαφί στον Ολυμπιακό και του Οικονόμου στον Παναθηναϊκό (διαφορετική η κάθε περίπτωση βέβαια), ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως οι... κυανέρυθροι δεν κοιτάζουν και την ενίσχυση της ομάδας.

Πολλοί είναι οι παίκτες που ενδιαφέρουν τον Πανιώνιο και ένας από αυτούς είναι ο Νίκολας Μαρτίνες. Ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός ανήκει στον Ολυμπιακό, αλλά αγωνίζεται στην Κύπρο και τον Απόλλωνα με την μορφή δανεισμού. Η περίπτωσή του μόνο εύκολη δεν είναι, καθώς οι Κύπριοι παλεύουν για τον τίτλο, ωστόσο αναμένεται να γίνει προσπάθεια προκειμένου να αποκτηθεί επίσης ως δανεικός από τους Πειραιώτες. Ο Αργεντίνος θέλει να φύγει, αλλά όπως αναφέραμε η περίπτωσή του μόνο εύκολη δεν είναι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα