Ασκήσεις με μπάλα ο Μάνταλος!

Ασκήσεις με μπάλα ο Μάνταλος!

Gazzetta team
Ασκήσεις με μπάλα ο Μάνταλος!

bet365

Ευχάριστα νέα από τον Πέτρο Μάνταλο αφού όχι μόνο άρχισε τρέξιμο, αλλά έκανε και κάποιες ατομικές ασκήσεις με την μπάλα.

Ο Πέτρος Μάνταλος είναι αποφασισμένος να νικήσει και τον χρόνο και να γυρίσει ξανά στις υποχρεώσεις της ΑΕΚ. Για τον λόγο αυτό από τις πρώτες ημέρες ο αρχηγός της Ένωσης έχει σηκώσει μανίκια με στόχο να ξεπεράσει τον σοβαρό του τραυματισμό και τα πρώτα χαμόγελα έσκασαν ήδη.

Ο Μάνταλος όχι μόνο έχει μπει στο γήπεδο για να κάνει τρέξιμο, αλλά ήδη έκανε και κάποιες ατομικές ασκήσεις με την μπάλα. Βέβαια, ακόμα είναι πολύ νωρίς αλλά το σίγουρο είναι ψυχολογικά ο διεθνής άσος παίρνει τα πάνω του κάτι που είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την μετέπειτα αποθεραπεία του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα