Τα λένε ΠΑΣ Γιάννινα - Ναδάλες με στόχο την παραμονή

Θοδωρής Βασίλης
Τα λένε ΠΑΣ Γιάννινα - Ναδάλες με στόχο την παραμονή

bet365

Ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι αποφασισμένος να κρατήσει τον Φόνσι Ναδάλες και σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr θα υπάρξει συνάντηση με τον Ισπανό μπακ για να βρεθεί λύση.

Ο Φόνσι Ναδάλες έχει δείξει τάσεις φυγής με τον Απόλλωνα να τον περιμένει με ανοικτές αγκάλες έχοντας ήδη εκφράσει το ενδιαφέρον του για την απόκτησή του. Στον ΠΑΣ Γιάννινα, είναι αποφασισμένοι να τον κρατήσουν στην ομάδα και για τον λόγο αυτό σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr θα υπάρξει συνάντηση των δύο πλευρών για να βρεθεί λύση.

Ζαλγκίρις - Ολυμπιακός Με ειδική προσφορά*! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο παίκτης γυρίζει την Παρασκευή από την Ισπανία όπου είναι με άδεια και μέσα στο Σαββατοκύριακο ο Ναδάλες θα τα πει με τον Γιώργο Χριστοβασίλη. Οι Ηπειρώτες επιθυμούν την παραμονή του ποδοσφαιριστή και θα κάνουν ότι μπορούν για να τον πείσουν να αποσύρει την προσφυγή και είναι αποφασισμένοι να εξαντλήσουν τα όποια περιθώρια υπάρχουν ώστε ο παίκτης να συνεχίσει στην ομάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα