Έκανε προσφυγή ο Χουλτ

Έκανε προσφυγή ο Χουλτ

Gazzetta team
Έκανε προσφυγή ο Χουλτ

bet365

Ο Σουηδός αμυντικός κατέθεσε τελική προσφυγή κατά του Παναθηναϊκού και πλέον οι «πράσινοι» τρέχουν για να μην τον χάσουν ως ελεύθερο...

0% Γκανιότα* & Αποκλειστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Μπορεί ο Νίκλας Χουλτ να διέψευδε τα σενάρια που τον ήθελαν να καταθέτει προσφυγή, προκειμένου να μείνει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό, πηγαίνοντας κόντρα στον μάνατζέρ του, όμως τελικά ο Μάρτιν Νταλίν φαίνεται να επικράτησε...


Και αυτό καθώς την Τετάρτη έγινε γνωστό πως ο Σουηδός αμυντικός κατέθεσε προσφυγή διεκδικώντας 360.000 ευρώ μαζί με την ελευθερία του από τους «πράσινους».

Κάτι που σημαίνει οτι πλέον οι άνθρωποι πρέπει να... τρέξουν, προκειμένου να βρουν χρήματα προκειμένου να μην χάσουν μέσα από τα χέρια τους έναν ποδοσφαιριστή, η πώληση του οποίου θα μπορούσε να δώσει ανάσα στα ταμεία της ΠΑΕ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα