«Αστέρας για Ιγνάσιο Αντόνιο» (pic & vid)

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
«Αστέρας για Ιγνάσιο Αντόνιο» (pic & vid)

bet365

Στον Αστέρα επιμένουν... αργεντίνικα όσον αφορά στη μεταγραφική τους ενίσχυση, με τον Ιγνάσιο Αντόνιο να αποτελεί στόχο των Αρκάδων.

Νιουκάστλ - Μάντσεστερ Σίτι με προσφορά ημέρας*, αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και forzato cashout*! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Στον Αστέρα, δεν είναι κρυφό ότι θέλουν ένα 6άρι πίσω από τον Ιγκλέσιας και ένα δεξί χαφ για μπακ απ του Καλτσά. Το μέσο τον έχουν βρει και όπως φαίνεται θα είναι ο Ιγνάσιο Αντόνιο, ο οποίος δεν έχει χρόνο συμμετοχής στην Ινστιτούτο όπου ανήκει.

Μάλιστα, τo «Radio Sucesos» φιλοξενεί δήλωσή του βάσει της οποίας ο παίκτης έχει εκφράσει την επιθυμία του να παίζει, ενώ επιβεβαιώνει και το ενδιαφέρον των Αρκάδων.

«Θέλω να παίζω, ψάχνω για διάρκεια. Θα δούμε τι θα γίνει», είπε αρχικά και συνέχισε:

Είναι γεγονός η πρόταση από την πρώτη ελληνική κατηγορία. Εχουν μιλήσει με την ομάδα μου, βρίσκομαι σε αναμονή του τι θα αποφασίσουν οι δύο σύλλογοι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα