«Συνάντηση Μολέντο με Ιντερνασιονάλ»

«Συνάντηση Μολέντο με Ιντερνασιονάλ»

Gazzetta team
«Συνάντηση Μολέντο με Ιντερνασιονάλ»

bet365

Δεδομένη θεωρούν στην Βραζιλία την μεταγραφή του Ροντρίγκο Μολέντο στην Ιντερνασιονάλ, αποκαλύπτοντας μάλιστα και το ραντεβού που θα κρίνει τις τελικές λεπτομέρειες.

Ο Ροντρίγκο Μολέντο είναι μάλλον απίθανο να φοράει την φανέλα του Παναθηναϊκού και τη νέα χρονιά. Θα γυρίσει στην Βραζιλία; Θα πάει σε κάποια άλλη ευρωπαϊκή ομάδα;

Απάντηση ξεκάθαρη δεν μπορεί να δώσει κάποιος μέχρι στιγμής, όμως στην πατρίδα του θεωρούν ως δεδομένο οτι ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός θα επιστρέψει στην Ιντερνασιονάλ.

Μάλιστα, δημοσίευμα της «Globo Esporte» αποκαλύπτει πως σήμερα θα έχει ραντεβού με τον ατζέντη του και τους εκπροσώπους της «Ίντερ», προκειμένου να συζητήσουν τις τελικές λεπτομέρειες της συμφωνίας του.

Βέβαια, τονίζει οτι θα αποκτηθεί ως ελεύθερος, κάτι όμως που δεν φαίνεται να ισχύει, καθώς ήδη η Βραζιλιάνικη ομάδα έχει ήδη καταθέσει επίσημη πρόταση ύψους 260.000 ευρώ στον Παναθηναϊκό, η οποία όμως κρίθηκε χαμηλή από τους «πράσινους» που απάντησαν αρνητικά.

Δεν αποκλείεται όμως να υπάρξει επικοινωνία μεταξύ των δύο πλευρών, να βρεθεί η χρυσή τομή και τελικά το deal να προχωρήσει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα