Η ΑΕΚ, ο Μοράν και η Λεγανές...

Η ΑΕΚ, ο Μοράν και η Λεγανές...

Θάνος Σαρρής
Η ΑΕΚ, ο Μοράν και η Λεγανές...

bet365

Ο αθλητικός διευθυντής των Μαδριλένων Τσέμα Ίντιας, μιλάει στο gazzetta.gr και δηλώνει άγνοια για το ενδιαφέρον της Ένωσης για τον 26χρονο μέσο. Η πλευρά του παίκτη και η «ανάγκη» για πωλήσεις...

Ο Ερίκ Μοράν είναι σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο μέσος στον οποίον έχει εστιάσει η ΑΕΚ για τον Ιανουάριο. Ο 26χρονος βρίσκεται στο ροτέισιον, αλλά όχι στις βασικές επιλογές του Ασιέρ Γκαριτάνο, το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι και είναι από τους ποδοσφαιριστές εκείνους που η Λεγανές δεν θα έλεγε όχι να αποδεσμεύσει, χωρίς οι απαιτήσεις να κρίνονται απαγορευτικές. Ο σύλλλγος της Μαδρίτης «πονά» σε άλλες θέσεις και όπως τονίζουν οι ρεπόρτερ της, το πιθανότερο είναι τον Ιανουάριο να προχωρήσει σε παραπάνω από μία αποδεσμεύσεις, προκειμένου να απελευθερωθεί μπάτζετ και να γίνει το ρόστερ πιο ευέλικτο, με μερικές ακόμα προσθήκες, οι οποίες όμως είναι σε άμεση συνάρτηση με αυτούς που θα φύγουν. Χρειάζεται επίσης να απελευθερώσει θέσεις για να δηλώσει παίκτες στο πρωτάθλημα όπως ο Σεράντες, ο τερματοφύλακας που τραυματίστηκε και δέχθηκε να μείνει εκτός ρόστερ μέχρι να επιστρέψει. Με την κίνηση αυτή, η Λεγανές βρήκε τον χώρο για να πάρει τον Άμραμπατ.

Η συγκυρία αυτή δείχνει να ευνοεί την ΑΕΚ, εφόσον αποφασίσει τελικά να επενδύσει στην περίπτωση του Μοράν. Mέχρι στιγμής ωστόσο, δεν φαίνεται να υπάρχει κάποια επίσημη κρούση για τον παίκτη. Ο αθλητικός διευθυντής των «Legionarios» ξεκαθάρισε στο gazzetta.gr πως «εμείς αυτή τη στιγμή ως σύλλογος δεν έχουμε κάποια ένδειξη ότι η ΑΕΚ θα μας κάνει προταση για τον παίκτη». Όσον αφορά τον ίδιο τον Μοράν; Από το περιβάλλον του ξεκαθαρίστηκε με κάθε τρόπο στο gazzetta.gr πως δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό, αφήνοντας ωστόσο να εννοηθεί ότι γνωρίζει πως είναι πιθανόν να αποχωρήσει άμεσα, αλλά και πως η ύπαρξη ενδιαφέροντος από Ελλάδα δεν είναι κάτι που φτάνει στα αυτιά τους για πρώτη φορά.

Άνθρωπος που παρακολουθεί από πολύ κοντά τις εξελίξεις στον σύλλογο της Μαδρίτης μας ξεκαθάρισε πως όλα θα εξαρτηθούν από τον τρόπο που θα αποφασίσει (αν αποφασίσει) η ΑΕΚ να κινηθεί για την περίπτωσή του, θεωρώντας πως ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής είναι πολύ πιθανόν να συνηγορήσει στην προοπτική της Ένωσης και να δοκιμάσει την εμπειρία στο εξωτερικό, ειδικά σε μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό. Υπάρχουν όμως κι άλλες παράμετροι, όπως το αν θα υπάρξει πρόταση από άλλο σύλλογο, το πόσα χρήματα είναι διατεθειμένη να δώσει η ΑΕΚ για έναν παίκτη που το καλοκαίρι λήγει το συμβόλαιό του και το ποιοι άλλοι θα παραχωρηθούν. Και φυσικά το πόσο είναι διατεθειμένος ο ίδιος να πιέσει, κρατώντας το «χαρτί» του ότι μπορεί να φύγει ως ελεύθερος, αλλά και το ότι η ομάδα του ψάχνεται για αποδεσμεύσεις...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα