Κουτρουμπής για Σπόρτινγκ Λισαβόνας

Κουτρουμπής για Σπόρτινγκ Λισαβόνας

Νίκος Αθανασίου
Κουτρουμπής για Σπόρτινγκ Λισαβόνας

bet365

Δημοσιεύματα στην Πορτογαλία αναφέρουν πως τα «λιοντάρια» εξετάζουν την περίπτωση του 26χρονου αμυντικού.

Στην Πορτογαλία είναι πολύ πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του ο Γιώργος Κουτρουμπής.

Αυτό τουλάχιστον αναφέρουν δημοσιεύματα στην χώρα της Ιβηρικής Χερσονήσου, αποκαλύπτοντας μάλιστα οτι την περίπτωσή του εξετάζει σοβαρά η Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Τα «λιοντάρια» έχουν ως βασικό δίδυμο στο κέντρο της άμυνας τον Ματιέ και τον Κοάτες, ενώ πίσω τους υπάρχουν οι Πίντο και Τομπίας.

Παναιτωλικός - ΑΕΚ. Το Κύπελλο Ελλάδας παίζει εδώ! (21+)

Επειδή όμως ο πρώτος είναι 34ων ετών, με ιστορικό τραυματισμών, θέλουν να έχουν επιλογές στην διάθεσή τους για την συγκεκριμένη θέση, προκειμένου να μην αντιμετωπίσουν πρόβλημα στην μάχη που δίνουν για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Άλλωστε όπως χαρακτηριστικά είπε ο Ζεσούς: «Τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο θα παίζουμε παιχνίδια σχεδόν κάθε τρεις μέρες. Αν θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί σε όλες τις διοργανώσεις, πρέπει να έχουμε μεγαλύτερη ποιότητα. Αν δεν την έχουμε, τότε κάποιοι στόχοι θα πρέπει να μπουν στην άκρη. Ελπίζω ο πρόεδρος να κάνει 2-3 δώρα για τα Χριστούγεννα».

Από τη στιγμή που ο 26χρονος αμυντικός θα πάει στην Λισαβόνα με μηδενικό κόστος, η περίπτωσή του φαντάζει καλή στους ανθρώπους της Σπόρτινγκ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα