Αρέσει ο Κατσικάς, αλλά...

Αρέσει ο Κατσικάς, αλλά...

Θοδωρής Βασίλης
Αρέσει ο Κατσικάς, αλλά...

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Στον Πανιώνιο ψάχνουν για ένα κεντρικό αμυντικό με το όνομα του Γιώργου Κατσικά να έχει πέσει στο τραπέζι, με την περίπτωσή του πάντως να είναι αρκετά δύσκολη να προχωρήσει. Το gazzetta.gr έχει το ρεπορτάζ.

Στον Πανιώνιο έχουν πάρει την απόφαση στις θέσεις που χρειάζονται ενίσχυση είναι και αυτή του αριστερού μπακ. Το δίδυμο Μπανανά - Γκιοατά δεν προσφέρει και την μεγαλύτερη σιγουριά, ενώ και η αποχώρηση του Οικονόμου έχει κάνει την ανάγκη απόκτησης ενός επιπλέον κεντρικού αμυντικού επιβεβλημένη.

Ένα από τα ονόματα που έχουν εξεταστεί είναι αυτό του Γιώργου Κατσικά ο οποίος την φετινή σεζόν αγωνίζεται στην Ρουμανία και την Ντιναμό Βουκουρεστίου. Στην Πλατεία θεωρούν τον συγκεκριμένο παίκτη ως τον ιδανικό για να πλαισιώσει την άμυνα, αν και υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες.

Τι εννοούμε; Αυτή την στιγμή ο Κατσικάς αποτελεί βασικό στέλεχος της ομάδας του Μιριούτα έχοντας 17 συμμετοχές και τρία γκολ μέχρι στιγμής. Την ίδια ώρα η ρουμανική ομάδα έχει αποφασίσει να βγάλει στην αγορά του Ιανουαρίου τον παρτενέρ του Κατσικά στο κέντρο της άμυνας, τον διεθνή με τις μικρές ομάδες της Ρουμανίας, τον Ιονούτ Νεντελτσεάρου.

Με τους Ρουμάνους να περιμένουν πρόταση για τον Νεντελτσεάρου και με τις πιθανότητες μια πιθανής μεταγραφής να είναι αυξημένες, καταλαβαίνει κανείς ότι δύσκολα η Ντιναμό θα πει το ναι στην παραχώρηση και του δεύτερου βασικού της κεντρικού αμυντικού μέσα στον Ιανουάριο.

 

Το σίγουρο είναι ότι ο Κατσικάς αρέσει στον Πανιώνιο, αλλά με τα τωρινά δεδομένα πρόκειται για μια δύσκολη περίπτωση.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα