Χατζηισαΐας: «Πρώτος στόχος το ευρωπαϊκό εισιτήριο»

Χατζηισαΐας: «Πρώτος στόχος το ευρωπαϊκό εισιτήριο»

Gazzetta team
Χατζηισαΐας: «Πρώτος στόχος το ευρωπαϊκό εισιτήριο»

bet365

Ο Δημήτρης Χατζηισαΐας κλείνει τ' αυτιά του σε όσους κάνουν λόγο για το ότι ο Ατρόμητος πάει για πρωτάθλημα και τονίζει πως στόχος είναι να βγει η ομάδα στην Ευρώπη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο κεντρικός αμυντικός στην επίσημη ιστοσελίδα του Ατρομήτου

-Δημήτρη ο 1ος γύρος ολοκληρώθηκε και βρίσκει τον Ατρόμητο στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 30 βαθμούς. Ήταν ένα επιτυχημένο πρώτο μισό;

Πιστεύω ότι κάναμε μια εξαιρετική συγκομιδή βαθμών στον πρώτο γύρο και βρισκόμαστε μέσα στον στόχο μας. Η εικόνα μας σε όλα τα παιχνίδια έδειξε ότι έχουμε μια ομάδα που θα παλέψει για να πετύχει τους στόχους της. Δεν είναι τυχαίο ότι ήμασταν η κορυφαία ομάδα στα εκτός έδρας παιχνίδια.

Λέστερ - Μάντσεστερ Σίτι με προσφορά ημέρας*, αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και forzato cashout*! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

-Επειδή κάνεις αναφορά στους στόχους της ομάδας. Θα ήθελες να μας πεις ποιος είναι ο βασικός στόχος;

Ο στόχος που θέσαμε από την αρχή της χρονιάς δεν έχει αλλάξει. Παρά τις καλές εμφανίσεις και αποτελέσματα έχουμε παραμείνει συγκεντρωμένοι και πατάμε στα πόδια μας γνωρίζοντας ότι ο πρώτος στόχος είναι να βγούμε στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Αν στην πορεία καταφέρουμε να συνεχίσουμε τα θετικά αποτελέσματα εντός και εκτός έδρας μπορεί να προσδιορίσουμε ξανά για το ποιοι είναι οι στόχοι.

-Η ομάδα φέτος έχει εξαιρετική αμυντική λειτουργία και ανήκει σε μια από τις καλύτερες του Ελληνικού πρωταθλήματος. Πως πιστεύεις ότι έχει δημιουργηθεί αυτή η χημεία μεταξύ σας;

Όπως έχω ξαναπεί όταν μου έκαναν πάλι αυτή την ερώτηση, θεωρώ πως ο φετινός Ατρόμητος ξεκινάει την αμυντική του λειτουργία από την επίθεση. Και οι έντεκα παίκτες του γηπέδου μαρκάρουν ώστε να επιτευχθούν καλύτερα αποτελέσματα στην αμυντική λειτουργία. Όσον αφορά για τους πέντε ποδοσφαιριστές σε άμυνα και τέρμα, νομίζω ότι έχουμε πολύ καλή επικοινωνία μέσα στο παιχνίδι και μπορούμε με αυτό τον τρόπο να συνεννοηθούμε πιο εύκολα στις κρίσιμες στιγμές. Αλλά αυτό που μας κάνει μια συμπαγή ομάδα είναι το πάθος και η όρεξη για ποδόσφαιρο κατά τη διάρκεια του αγώνα.

-Μιας και μίλησες για πάθος, πιστεύεις ότι σε κάποια παιχνίδια το πάθος των ποδοσφαιριστών ξεχειλίζει; Για παράδειγμα στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό είδαμε ένα πολύ σκληρό ματς.

Όχι, νομίζω ότι γίνεται είναι στα πλαίσια του παιχνιδιού. Της έντασης που υπάρχει τη συγκεκριμένη στιγμή. Στο ματς με τον Παναθηναϊκό υπήρξαν απλά σκληρά μαρκαρίσματα και αντεγκλήσεις μεταξύ των ποδοσφαιριστών. Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι και με την ευκαιρία της ερώτησης θα ήθελα να τονίσω πως δεν έχω κανένα πρόβλημα με κανένα ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού. Με όλα τα παιδιά έχουμε πολύ καλές σχέσεις και με την ολοκλήρωση του αγώνα μιλήσαμε δεχόμενοι πως ήταν ένα πολύ σκληρό παιχνίδι σε αθλητικά πλαίσια. Μάλιστα επειδή έγινε αναφορά σε μια συγκεκριμένη φάση που αφορούσε εμένα θα ήθελα να αναφέρω πως ποτέ δεν έχω κάνει ούτε θα έκανα κάποια αντιαθλητική κίνηση σε αντίπαλο μου. Το πάθος μου είναι σε αθλητικά πλαίσια και θα συνεχίσει να είναι έτσι.

-Κλείνοντας μιας και βρισκόμαστε σε εορταστική περίοδο θα θέλαμε να δώσεις τις ευχές σου στους φιλάθλους της ομάδας και να μας πεις τι περιμένεις από το 2018.

Καταρχάς θα ήθελα να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας που ακολουθούν την ομάδα στα εκτός έδρας παιχνίδια. Αυτό μας δίνει δύναμη την ώρα του αγώνα και θα θέλαμε να τους έχουμε δίπλα μας για τη συνέχεια. Να τους ευχηθώ υγεία και το 2018 να ζήσουμε όλοι μοναδικές στιγμές με τον Ατρόμητο. Από την ομάδα μου τη νέα χρονιά περιμένω να συνεχίσει να είναι μια οικογένεια και όλα τα παιδιά να έχουν υγεία για να πετύχουμε τους στόχους μας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα