Τέλος ο Ροντρίγκες από ΠΑΣ Γιάννινα

Θοδωρής Βασίλης
Τέλος ο Ροντρίγκες από ΠΑΣ Γιάννινα

bet365

Παρελθόν από τον ΠΑΣ Γιάννινα αποτελεί ο Αργεντινός επιθετικός Τζόναθαν Ροντρίγκες με τις δύο πλευρές να λύνουν την συνεργασία τους.

Μόλις λίγους μήνες κράτησε η παρουσία του Τζόναθαν Ροντρίγκες στον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Αργεντινός επιθετικός δεν κατάφερε σε κανένα σημείο να δείξει την αξία του, αφού ήταν φανερά ανέτοιμος ενώ και κάποιοι μικροτραυματισμοί δεν του επέτρεψαν να προσφέρει στην ομάδα.

Έτσι, οι δύο πλευρές αποφάσισαν πως το καλύτερο θα ήταν να λύσουν το συμβόλαιο και την Τρίτη (19/12) ήρθε και η επιβεβαίωση από τους Ηπειρώτες με τον 23χρονο φορ να αποχωρεί χωρίς να γράψει συμμετοχή στο πρωτάθλημα Super League ΣΟΥΡΩΤΗ.

Αναλυτικά:

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει τη λήξη συνεργασίας και τη διακοπή του συμβολαίου με τον ποδοσφαιριστή Jonathan Rodriguez.
H ομάδα μας του εύχεται καλή επιτυχία και σταδιοδρομία στην ποδοσφαιρική του καριέρα.

* Η φωτογραφία είναι από τον λογαριασμό του ΠΑΣ Γιάννινα στο facebook.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα