Άγιος Βασίλης με τα δώρα

Θοδωρής Βασίλης
Άγιος Βασίλης με τα δώρα

bet365

Ο Θοδωρής Βασίλης γράφει για την άσχημη εμφάνιση του Πανιωνίου, που ήταν σε συνέχεια αυτής του Πλατανιά, τα γκολ - δώρα στον Λεβαδειακό και την κούραση που βγάζει η ομάδα.

Χριστούγεννα έρχονται, οι άνθρωποι έρχονται πιο κοντά, ανταλλάζουν δώρα και μπαίνουν σε ένα πνεύμα χαράς και αγάπης. Φαίνεται πως στον Πανιώνιο το πνεύμα των Χρισουγέννων ήρθε λίγο νωρίτερα και αποφάσισαν να κάνουν δώρο τη νίκη στον Λεβαδειακό. Δώρα και ατυχία είχαν αποτέλεσμα οι «κυανέρυθροι» να χάσουν τεράστια ευκαιρία να εδραιωθούν στην πρώτη πεντάδα.

Η αλήθεια είναι ότι ο Πανιώνιος δεν ήταν καλός και η χθεσινή του εμφάνιση ήταν συνέχεια της προηγούμενης με τον Πλατανιά που επίσης φλέρταρε με την γκέλα. Και μπορεί κόντρα στους Κρητικούς να κέρδισε έστω και με χίλια ζόρια, αλλά χθες την πλήρωσε. Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου δεν μπήκε στον αγώνα όπως έπρεπε, πάντα έβγαινε δεύτερος, έκανε εύκολα το λάθος και γενικότερα δεν έδειχνε το πάθος που έδειχνε ο αντίπαλός του.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα στο πρώτο εικοσάλεπτο ο Λεβαδειακός να απειλήσει και να φτάσει κοντά στο γκολ. Στη συνέχεια οι «κυανέρυθροι» ισορρόπησαν, κράτησαν λίγο περισσότερο την μπάλα, χωρίς όμως και πάλι να μπορούν να επιβληθούν στον αντίπαλό τους.

Η εικόνα δεν άλλαξε ούτε στην επανάληψη. Οι Νεοσμυρνιώτες μπαίνουν νωθρά, με τον Λεβαδειακό να φτάνει πάλι κοντά στο γκολ (είχε και δοκάρι). Κι ενώ ο Πανιώνιος έψαχνε τα πατήματά του, κόντρα στην ροή του αγώνα ο Μασούρας με ένα καταπληκτικό γκολ δίνει προβάδισμα στο σκορ. Με το 1-0 υπέρ του θα περίμενε κανείς από τον Πανιώνιο να κλείσει όλους τους διαδρόμους, να μαζευτεί στο καβούκι του και να κάνει σωστή διαχείριση μισής ώρας αγώνα, κάτι που έχει κάνει άπειρες φορές στο παρελθόν.

Φευ όμως. Κάπου εκεί οι «κυανέρυθροι» χάνουν την αυτοσυγκέντρωσή τους και κάνουν παιδικά λάθη. Τραγική αμυντική διάταξη σε εκτέλεση κόρνερ και μόλις δύο λεπτά μετά το γκολ του Μασούρα έρχεται το 1-1. Σαν να μην έφτανε αυτό, έρχεται και το 2-1 σε μια φάση που εκτίθεται όλη η ομάδα αν σκεφτεί κανείς ότι το γκολ του Γιακουμάκη ξεκινάει από ευκαιρία του Πανιωνίου(!). Σαν να μην έφτανε αυτό, ήρθε και η ατυχία με την κόντρα του Κότνικ στον επιθετικό του Λεβαδειακού και κάπως έτσι ήρθε η ήττα.

Το θέμα όμως δεν είναι η ήττα, αλλά η εμφάνιση. Μια άκρως προβληματική εμφάνιση, που είναι συνέχεια αυτής του Πλατανιά και δείχνει ξεκάθαρα ότι η ομάδα αυτή την στιγμή δεν είναι στα καλύτερα της. Κάτι λογικό βέβαια, αν σκεφτεί κανείς ότι ο Πανιώνιος είναι η μοναδική ομάδα που ξεκουράστηκε λιγότερο από όλους, και η μοναδική που έχει ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της από τόσο νωρίς.

Επίσης, το θέμα των Μασούντ και Οικονόμου, αλλά και οι διαρκείς απουσίες σε βασικές θέσης της ενδεκάδας είχε ως αποτέλεσμα να μην υπάρξει κάποιο ροτέισον και ο Γρηγορίου να στηρίζεται σε ένα συγκεκριμένο αριθμό παικτών. Αν σε αυτά προσθέσει κανείς και την κακή κατάσταση ορισμένων παικτών έχει ως αποτέλεσμα τις εμφανίσεις αυτές.

Πλέον απομένει το ματς με τον ΟΦΗ όπου η νίκη και με καλή διαφορά είναι μονόδρομος, ώστε στη συνέχεια παίκτες και τεχνική ηγεσία να πάρουν ανάσες στην διακοπή ώστε στον δεύτερο γύρο και με την ανάλογη ενίσχυση (μέσα στα γνωστά οικονομικά πλαίσια αφού μην ξεχνάμε δεν τρέχουν και τα ευρώ από τις τσέπες της διοίκησης) ο Πανιώνιος να παρουσιάσει ένα καλύτερο πρόσωπο.

ΥΓ. Γκρίνια γκρίνια και όλο απαιτήσεις από τον κόσμο. Για να απαιτήσετε από την διοίκηση και την ομάδα θα πρέπει να είστε εκεί στις εξέδρες. Κόντρα στον Πλατανιά δεν συγκεντρώθηκαν ούτε καν τα έξοδα του αγώνα. Οπότε δεν μπορείτε να έχετε καμία μα καμία ΑΠΑΙΤΗΣΗ. Όταν θα βρεθείτε δίπλα στην ομάδα και στο γήπεδο θα έχει 2000-3000 άτομα τότε ναι να γκρινιάξετε και να ζητάτε. Τώρα απλά έχετε χάσει αυτό το δικαίωμα.

ΥΓ2. Για την χθεσινή εικόνα έχει μερίδιο ευθύνης και ο προπονητής, ειδικά αν σκεφτεί κανείς και τα όσα είχε πει μια εβδομάδα πριν ότι η ομάδα στην Λιβαδειά θα έχει διαφορετική εικόνα σε σχέση με τον Πλατανιά. Βλέπει ότι κάποιοι δεν τραβάνε και συνεχίζει να επιμένει σε συγκεκριμένα πρόσωπα και ας τον εκθέτουν. Επίσης, η αλλαγή Σαββίδη με τον Ταπόκο δεν πρόσφερε τίποτα και μάλλον χειρότερη έκανε την ομάδα. Πάντως, υπάρχει το ελαφρυντικό ότι δεν υπάρχουν και άλλοι.

ΥΓ3. Η άσχημη εικόνα του Πανιωνίου δεν δίνει το δικαίωμα στον Αναστάσιο Παπαπέτρου να μην σέβεται τον Ιστορικό. Αρχικά υπάρχει πέναλτι στην φάση του Γκιοατά, ενώ στην φάση του 1-1 δεν είναι ξεκάθαρο αν η μπάλα τελικά έχει βγει αρχικά στη σέντρα και στη συνέχεια κατά πόσο η μπάλα βγαίνει έξω από παίκτη του Πανιωνίου. Και αυτή δεν είναι η πρώτη φορά φέτος που οι διαιτητές δεν σέβονται την ομάδα.

ΥΓ4. Ένα τεράστιο μπράβο σε όσους πήγαν στην Λιβαδειά και βρέθηκαν δίπλα στους παίκτες. Αυτοί ήταν οι μοναδικοί νικητές του χθεσινού παιχνιδιού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα