Προβληματισμός για Χίλιεμαρκ

Προβληματισμός για Χίλιεμαρκ

Προβληματισμός για Χίλιεμαρκ

Οι καλές εντυπώσεις που είχε δημιουργήσει αρχικά ο Σουηδός, έχουν «ξεθωριάσει» χάρη στις τελευταίες εμφανίσεις του, όμως δεν έχει ληφθεί κάποια οριστική απόφαση για το μέλλον του.

Προσφορά-έκπληξη* σε περιμένει, ποντάροντας στο Λεβαδειακός - Πανιώνιος. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Έχοντας έρθει στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου, ο Όσκαρ Χίλιεμαρκ χρειάστηκε λίγο χρόνο προσαρμογής προκειμένου να βρει ρυθμό και να δείξει τις ικανότητές του, όμως όταν αυτό έγινε, έδειχνε να αποτελεί... λίρα 100% για την μεσαία γραμμή των «πράσινων», ειδικά μάλιστα μετά τον τραυματισμό του Λουτσιάνο.

Ωστόσο, οι καλές εντυπώσεις που δημιούργησε, δεν έμειναν για πολύ, καθώς οι τελευταίες του εμφανίσεις ήταν απογοητευτικές, με πιο χαρακτηριστικό δείγμα την ευκαιρία που χάνει στις καθυστερήσεις στην Ξάνθη. Από έναν παίκτη της κλάσης και των ικανοτήτων του, θα περίμενε κανείς να είχε στείλει την μπάλα στα δίχτυα ή τουλάχιστον να είχε σουτάρει, όμως 25χρονος Σουηδός έκανε το... ανεξήγητο, με αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός να μην πάρει τη νίκη και ο προβληματισμός γύρω από την παρουσία του να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης σε καμία περίπτωση δεν είναι ικανοποιημένος από αυτά που βλέπει το τελευταίο διάστημα, όμως αυτό δεν σημαίνει οτι έχει ληφθεί απόφαση να τον τελειώσει από την ομάδα. Κάτι τέτοιο άλλωστε είναι πολύ δύσκολο, καθώς μην ξεχνάμε οτι είναι δανεικός από την Τζένοα.

Best of internet