Μπαξεβανίδης: «Τυχεροί που χάναμε 1-0»

Gazzetta team
Μπαξεβανίδης: «Τυχεροί που χάναμε 1-0»

bet365

Ο αμυντικός της Ξάνθης στάθηκε στο ότι ο Παναθηναϊκός δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που δημιούργησε
Κομβικό χαρακτήρισε ο Μπαξεβανίδης το ότι στην ανάπαυλα του αγώνα της Ξάνθης, το σκορ ήταν «μόνο» 1-0 υπέρ του Παναθηναϊκού. «Ο Παναθηναϊκός ήταν σαφώς ανώτερος στο πρώτο ημίχρονο, ήμασταν τυχεροί που πήγαμε στο ημίχρονο και το σκορ ήταν μόνο 0-1. Είχαμε την ευκαιρία στην ανάπαυλα να διορθώσουμε κάποια πράγματα, να μιλήσουμε και τελικά να φτάσουμε στο 1-1», είπε αρχικά στη NOVA.
Και μετά ρωτήθηκε γιατί η Ξάνθη είχε αυτή την εικόνα στο πρώτο μοσό. «Τα προβλήματα του Παναθηναϊκού και η ήττα από τον ΠΑΟΚ τους συσπείρωσε, τον περίμενα έτσι όπως ήρθε. Πέρα από το τακτικό κομμάτι, διορθώσαμε και τη στάση μας στο παιχνίδι, ήμασταν πιο σοβαροί, πιο συγκεντρωμένοι και πιο αποφασιστικοί στις μονομαχίες». Για τις αποδοκιμασίες του κόσμου στο πρώτο ημίχρονο, σχολίασε πως «ο κόσμος της Ξάνθης είναι απαιτητικός, δουλειά μας είναι να παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο. Προσπαθούμε να δίνουμε τα πάντα, κάτι που δεν κάναμε στο πρώτο ημίχρονο, αλλά αυτό θα το λάβουμε σα μάθημα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα