Προτό, ο νέος... Ρομπέρτο!

Δημήτρης Τομαράς
Προτό, ο νέος... Ρομπέρτο!

bet365

Απίστευτη λατρεία του κόσμου του Ολυμπιακού στο πρόσωπο του Προτό, που θυμίζει εποχές... Ρομπέρτο! Τι επισήμανε ο έμπειρος κίπερ μετά το ματς.

Το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα έχει μόλις τελειώσει και ο Προτό πηγαίνει όπως κάνει πάντα μετά από κάθε αγώνα στην εξέδρα και αποθεώνεται. Για περίπου 1 λεπτό όλο το γήπεδο φωνάζει ρυθμικά το όνομά του. Ο προηγούμενος χρονικά κίπερ που γνώριζε τέτοια λατρεία ήταν ο Ρομπέρτο. Ο Βέλγος άσος δεν γινόταν να μην μιλήσει για αυτό καθώς και για το πρωτάθλημα και τον Ολυμπιακό.

Ανάμεσα στα άλλα ο Σίλβιο Προτό σχολίασε: «Ήταν ένα τέλειο απόγευμα. Βρεθήκαμε στην θέση που μας ανήκει. Δεν έχω εμμονή στο να μην δέχομαι γκολ. Προτιμάω να κερδίζουμε με 3-2 ακόμα και στο 90' παρά το 0-0. Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο κόσμο. Αυτός ο κόσμος μου δίνει περισσότερο πάθος. Είναι τιμή να φοράς αυτήν την φανέλα, την φανέλα του Ολυμπιακού. Έχω παίξει σε πολλά γήπεδα όπως και της Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους. Τέτοια ατμόσφαιρα δεν έχω δει ξανά. Δεν είναι εύκολο το ελληνικο πρωτάθλημα. Το είδατε χθες και το τι έγινε με την ΑΕΚ που έχασε βαθμούς».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα