Με Πίσπα βασικό στα Πηγάδια!

Με Πίσπα βασικό στα Πηγάδια!

Νίκος Αθανασίου
Με Πίσπα βασικό στα Πηγάδια!

bet365

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δίνει την ευκαιρία στον νεαρό σέντερ φορ και τον ξεκινά στην ενδεκάδα του παιχνιδιού με την Ξάνθη. Ντεμπούτο στο πρωτάθλημα και για τον Φάνη Τζανδάρη.

Ο Μολίνς είναι νοκ-άουτ, ο Τσάβες στην Αργεντινή, ο Λουσιάνο εδώ και καιρό εκτός μάχης. Ο Παναθηναϊκός έχει πρόβλημα στην θέση του σέντερ φορ και ο Μαρίνος Ουζουνίδης δίνει την ευκαιρία στον νεαρό, Σωτήρη Πίσπα που ξεκινά βασικός κόντρα στην Ξάνθη. Ο Βλαχοδήμος ξεκινά κάτω από τα δοκάρια. Αριστερό μπακ ο Χουλτ, δεξί ο Κουλιμπαλί και ο Κολοβέτσιος με τον Αυλωνίτη στο κέντρο της άμυνας. Κουρμπέλης και Τζανδάρης οι δύο κεντρικοί μέσοι. Λουντ και Βιγιαφάνιες στα άκρα, ο Άλτμαν σε ελεύθερο ρόλο και «φουνταριστός» ο Πίσπας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα