Ξεκίνησε ατομικό πρόγραμμα ο Βιεϊρίνια

Ξεκίνησε ατομικό πρόγραμμα ο Βιεϊρίνια

Gazzetta team
Ξεκίνησε ατομικό πρόγραμμα ο Βιεϊρίνια

bet365

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ βρέθηκαν και την Κυριακή στο γήπεδο, καθώς ακολουθεί το παιχνίδι Κυπέλλου με τα Τρίκαλα την Τρίτη (19/12) πριν τη διακοπή των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Το θετικό νέο που προέκυψε είναι η επιστροφή του Αντρέ Βιεϊρίνια σε ατομικό πρόγραμμα προπονήσεων, προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε πριν από δέκα ημέρες.

Ο Αχιλλέας Πούγγουρας επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς, ενώ ο Εργίς Κάτσε ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Πιο αναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Την Τρίτη (19.12) ο ΠΑΟΚ τίθεται αντιμετωπίζει εκτός έδρας τα Τρίκαλα και θέλει τη νίκη προκειμένου να… κλειδώσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.

Η προπόνηση της Κυριακής πραγματοποιήθηκε σε δύο γκρουπ. Όσοι αγωνίστηκαν στα Περιβόλια κόντρα στον Πλατανιά ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι δούλεψαν στην κυκλοφορία της μπάλας και την τακτική.

Ο Αχιλλέας Πούγγουρας επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς, ενώ ατομικά προπονήθηκαν οι Εργκούς Κάτσε και Αντελίνο Βιεϊρίνια , προκειμένου να ξεπεράσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί το πρωί της Δευτέρας (18.12) στις 11:00 στο γήπεδο της Τούμπας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα