Παράσχος: «Πολύτιμος βαθμός με αντιποδόσφαιρο»

Gazzetta team
Παράσχος: «Πολύτιμος βαθμός με αντιποδόσφαιρο»

bet365

Ο Γιώργος Παράσχος παραδέχθηκε ότι ο Απόλλων Σμύρνης έπαιξε αντιποδόσφαιρο στο ΟΑΚΑ αλλά ο βαθμός κόντρα στην ΑΕΚ είναι πιο σημαντικός από οτιδήποτε άλλο.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του Απόλλωνα στη συνέντευξη Τύπου.

Για το ματς: «Πήραμε πολύτιμο βαθμό που πιστεύω θα μας βοηθήσει στη συνέχεια. Μόνο στο βαθμό θα μείνω, πολύ σπάνια ομάδα μου έπαιξε τόσο πίσω όσο σήμερα. Ηταν ένας μονόλογος της ΑΕΚ, δεχθήκαμε τρομερή πίεση αλλά ευτυχώς ήμασταν πολύ καλοί στα στημένα. Η ΑΕΚ δεν είχε την φρεσκάδα προηγούμενων αγώνων. Ελπίζω να μην παίξουμε ξανά τόσο πολύ πίσω, ελπίζω να έχουμε καλύτερη ανάπτυξη, να βελτιωθούμε, να πάρουμε τους απαραίτητους βαθμούς. Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για την πρόκριση της στην Ευρώπη και πιστεύω ότι με πολύ μεγάλη άνεση θα διεκδικήσει μέχρι τέλους το πρωτάθλημα παρά τις σημαντικές απουσίες της».

Για την αμυντική βελτίωση του Απόλλωνα: «Η ομάδα δεν είχε παίξει ποτέ με πέντε πίσω. Ξέραμε ότι την ΑΕΚ δεν μπορούμε να την αντιμετωπίσουμε στα ίσα, ρίξαμε όλο το βάρος στο αμυντικό κομμάτι».

Για το αν θα γίνουν μεταγραφές: «Πρέπει να γίνουν οπωσδήποτε. Η ομάδα θέλει πέντε μεταγραφές για την 11άδα. Είναι δύσκολο τον Ιανουάριο αλλά πρέπει οπωσδήποτε να ενισχυθούμε. Τα συζήτησα με τον πρόεδρο, υπάρχει διάθεση».

Για τον λόγο που ο Απόλλων έπαιξε τόσο αμυντικά: «Παίξαμε αντιποδόσφαιρο, δεν είναι ντροπή να το πούμε. Επρεπε για ψυχολογικούς λόγους να πάρουμε αποτέλεσμα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα